fbpx

Pääministeri Sanna Marin valehteli

Pääministeri Sanna Marin twiittasi yllä olevan twiitin klo 14.12 eilen syyskuun 10. päivä. Hän väittää jäävänsä etätöihin mahdollisen korona-altistuksen vuoksi ja A-Studion sovitun keskustelun ’jäävän valitettavasti väliin’. A-Studiossa opposition edustajat, Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja Kokoomuksen Petteri Orpo olisivat päässeet haastamaan Marinin ja hallituksen linjan julkisesti.

Saman sisältöinen twiitti on kirjoitettu Valtioneuvoston toimesta klo 13:30:

Valtioneuvoston viestintäosaston tiedote kertoo saman asian klo 13:27. Asia on varmasti ollut tiedossa jo jonkin verran aiemmin.

Miksi kellonajat ovat tässä oleellisia?

Siksi, että koronavirustestin tuloksen saa nykyisin varsin nopeasti. Esimerkiksi Mehiläinen on ilmoittanut vasteajaksi kuusi tuntia, jopa lyhyemmän ajan:

Pääministeri on Suomen parhaan lääketieteellisen avun piirissä. Hänelle olisi takuuvarmasti voitu tehdä tarpeelliset testit ennen A-Studion alkua.

PS-aktiivi Jiri Keronen kiinnitti keskustelussa huomiota siihen, että pääministeri Marin olisi voinut osallistua A-Studion keskusteluihin myös etäyhteydellä:

Pääministeri Marin välttelee julkisia väittelyitä. Kyseessähän ei ole ensimäinen kerta kun hän on jäänyt pois julkisesta väittelytilanteesta tai Eduskunnan kyselytunnilta. Pääministeri Marin ilmoitti poisjäännin syyksi tällä kertaa mahdollisen koronavirusaltistuksen, mikä on selvästi tekosyy, suomeksi valhe.

Yksi ajatus artikkelista “Pääministeri Sanna Marin valehteli”

Kommentit on suljettu.