fbpx

Koronan salattu ja kielletty hoito

El Salvadorin hallitus tarjoaa kansalaisilleen ilmaiseksi paketin, joka on tarkoitettu koronavirustaudin hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Paketti sisältää vitamiineja ja lääkkeitä ja se toimitetaan tarvittaessa kotiin. Katso video alta.

Paketissa on särkylääkettä, C-vitamiinia, D-vitamiinia, sinkkiä, asperiinia verihyytymien ehkäisyyn ja tärkeimpänä ivermektiiniä, sekä itsehoito-ohjeet.

Videossa mainitaan, että ivermektiiniä käytetään yli 20 maassa. Mm. Japanissa sitä suositellaan. Alla twiitti, jossa video aiheesta. Video on myös suomennettu. Muita käyttäjiä ovat mm. Intia, monet Afrikan maat ja Euroopassa Slovakia.

Ivermektiinin käyttämiseen ei ole Fimean mukaan Suomessakaan estettä, joskin tätä tietoa yritetään piilottaa ja ivermektiinin käyttöä estää. Ivermektiinin määrääminen vaatii lääkäriltä rohkeutta ja asettumista potilaan puolelle lääketeollisuutta ja viranomaisten mielivaltaa vastaan.

Injektiopiikki.com on kirjoittanut ivermektiinistä pitkän ja ansiokkaan jutun. Suosittelen sen lukemista.

On ikävää huomata, miten Suomi on vajonnut totalitarismiin, sensuuriin ja mielivaltaan. Eräänlaiseksi kehitysmaaksi. Pitäisikö meidän ottaa mallia El Salvadorista? Espanjan kielen salvador on muuten suomeksi pelastaja. Tällä hetkellä maamme nimi voisi olla Naistenlehdissä Esiintyvän Johtajamme mukaan El Marinador.

Yksi ajatus artikkelista “Koronan salattu ja kielletty hoito”

Kommentit on suljettu.