fbpx

US VAERS-datassa hälyttäviä tietoja raskaana oleville naisille

Kannattaa seurata @stkirsch iä Twitterissä. Hän on US-teknomiljonääri, joka on erittäin hyvin perillä koronarokotteista ja monesta muustakin asiasta.

Häntä on nimitelty tietenkin kaikilla mahdollisilla leimoilla, mutta siihen se yleensä jää. Argumentaatio on liian vahvaa. Häneltä tuli jälleen pitkä artikkeli US VAERS-tiedoista. Käytin käännöskonetta otsikkoon, ingressiin ja tiivistelmään. Ne ovat alla. Alkuperäinen artikkeli tässä:
https://kirschsubstack.com/p/breaking-vaers-data-clearly-shows

Kirsch käyttää kovaa kieltä US CDC:stä. Syytä onkin. Aivan sama tilanne on Suomessa. Suomen Fimea, eli Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus on mitä ilmeisimmin täysin tarkoituksellisesti jättänyt tekemättä velvollisuutensa ja osallistunut koronarokotteiden haittojen peittelyyn. Vaadin itse helmikuussa 2021 Fimeaa keskeyttämään koronarokotukset välittömästi:

Tein tuolloin arvion tulevista haitoista sen mukaan, mitä tapahtuu, jos rokotekattavuus on 70%. Valitettavasti arvioni oli alakanttiin, toteutuneet haitat ovat paljon suurempia. Järjen Ääni ry:n analyysin perusteella puhutaan tällä hetkellä jopa yli 15.000 kuolleesta suomalaisesta, muista haitoista puhumattakaan:

Kirjoitin tämän tekstin alun perin Twitteriin. Päätin julkaista sen myös tässä blogissani, sillä ei Twitterinkään tulevaisuudesta voi olla varma. Tosin ei myöskään siitä, saako blogeja enää tulevaisuudessa kirjoittaa…
https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1681183528417996800

Ossi Tiihonen


VAERS-tiedot osoittavat selvästi, että COVID-rokotteet ovat suuri katastrofi raskaana oleville naisille

CDC sanoi, että COVID-rokotteet olivat täysin turvallisia raskaana oleville naisille. He valehtelivat ja valehtelevat edelleen amerikkalaisille. Tässä on todiste ja voit varmistaa sen itse.

Tiivistelmä

Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) on Yhdysvaltain hallituksen virallinen tietokanta rokotuksen jälkeisten haittatapahtumien raportointiin. Se on ”kultastandardi” turvasignaalien havaitsemisessa. Yhdysvaltain hallitus rohkaisee kaikkia amerikkalaisia, joilla on rokotuksen jälkeen haittavaikutus, ilmoittamaan siitä VAERS:lle.

VAERS-tiedot osoittavat selvästi, että COVID-rokotteet ovat kaikkien aikojen vaarallisimpia rokotteita. COVID-rokotteilla on raportoitu enemmän haittatapahtumia kuin kaikista muista rokotteista yhteensä VAERS:n 33-vuotisen historian aikana.

Tässä artikkelissa tutkin kuolleena syntyneiden ja keskenmenojen (eli spontaanien aborttien) ilmoitusten määrää verrattuna kaikkiin muihin yhdysvaltalaisiin rokotteisiin viimeisten 33 vuoden aikana.

Tietääkseni tätä ei ole ennen tehty.

Sen, minkä löysin, pitäisi hälyttää kaikkia planeetalla: COVID-rokotteisiin liittyvien kuolleena syntyneiden ja keskenmenojen ilmoitusten absoluuttinen lukumäärä on kirjaimellisesti ”poissa listalta”: 4 kertaa suurempi kuin kaikkien muiden rokotteiden kohdalla yhteensä.

Koska VAERS on noin 100 kertaa raportoitua pienempi, COVID-rokotteet ovat todennäköisesti aiheuttaneet arviolta 360 000 ylimääräistä kuolemaa.

Sinun ei tarvitse uskoa minua. Jokainen, jopa valtamedia, voi varmistaa tämän itse alle 60 sekunnissa. Näytän sinulle kuinka tässä artikkelissa.

https://kirschsubstack.com/p/breaking-vaers-data-clearly-shows