fbpx

Convoy Finland 2022 – myrskyvaroitus Sanna Marinin hallitukselle ja muillekin poliitikoille

Convoy Finland 2022 – mielenosoitus alkaa näillä näkymin perjantaina 4.2.2022 klo 18 Helsingissä. Mitä itse ajattelen asiasta?

Kanadassa on menossa Freedom Convoy 2022, joka on kerännyt Ottawaan valtavan määrän rekkoja ja ihmisiä. Pääministeri Trudeau on ilmoittanut ’altistuneensa’ ja paennut salaiseen paikkaan. Vähän kuin Sanna Marin konsanaan. Kun on vaikea paikka, niin Marin tuppaa ’altistumaan’.

Convoyn Finland 2022:n tavoitteet ovat ryhmässä käydyn äänestyksen jälkeen seuraavat:
1) Kaikki koronatoimenpiteet ja -rajoitukset Suomessa on peruttava ja kumottava kokonaisuudessaan välittömästi, pysyvästi ja lopullisesti. Tämä pitää sisällään siis koronapassit, rokotepassit, suunnitellun digi-ID:n käyttöönoton, kokoontumis- ja aukiolorajoitukset, maskipakot, sekä kaiken muunkin asiaan liittyvän.
2) Polttoaineiden (sekä bensiinin että dieselin) nykyisestä verotuksesta on leikattava pois 50%.
3) Suomen nykyisen hallituksen on erottava. 

Tavoitteet ovat omasta mielestäni levinneet hieman laajalle, mutta entäs sitten? Kansa alkaa saada tarpeekseen kaksi vuotta jatkuneesta sähläämisestä ja ihmisten perusoikeuksien polkemisesta. Kyse ei ole nähdäkseni minkään puolueen tai järjestäytyneen organisaation aikaansaamasta liikehdinnästä, vaan kyse on Kanadan esimerkkiä seuraten syntyneestä spontaanista kansanliikkeestä.

Puolueille (esim. VKK:lle, jota itse edustan) liikkeen tukeminen on hankalaa, sillä laittomuuksiin kannustamiseen ei haluta lähteä. Tätä tultaisiin välittömästi käyttämään hallituksen ja virkakoneiston toimesta ko. puolueen sortamiseksi. Nykyisessä laittomuuden ilmapiirissä poliisin, syyttäjälaitoksen ja oikeusistuinten ei voi olettaa toimivan puolueettomasti. Johan eräs hallitsevia globalisteja edustava taho vihjaili puolueen kieltämisellä heti aluevaalien jälkeen.

Mitä vaihtoehtoja kansalle jää, jos hallitus rikkoo perustuslakia jatkuvasti, eikä edes oppositio tee omaa tehtäväänsä? Perussuomalaiset olivat vielä kesällä 2020 pontevasti puolustamassa perustuslakia, mutta sen jälkeen tapahtui jotakin. Tai siis ei tapahtunut mitään. Kolmen vuonna 2020 tapahtuneen perustuslain ylikävelyn lisäksi suomalaisten rahoja luvattiin etelä-Eurooppaan tukipaketilla keväällä 2021 ja perustuslakia poljettiin selvästi niin sanotulla syksyllä 2021 koronapassilla, joka on kaikkien mahdollisten lakien ja sopimusten vastainen. Näitä Perussuomalaiset sentään vastustivat eduskunnan suuressa salissa, mutta päästivät koronapassin läpi perustuslakivaliokunnassa vastaan panematta. Mitä teemme tällaisella oppositiolla? Miksi Perussuomalaiset eivät ole käynnistäneet ministerivastuuprosessia, joka toivottavasti johtaisi valtakunnanoikeuteen? Sen käynnistämiseen riittää kymmenen kansanedustajaa. Olen kuullut selityksiä, ettei prosessi etenisi kuitenkaan, mutta nämä ovat surkeita yrityksiä selittää sitä, ettei ole tehty mitään. On todennäköistä, että prosessi pysähtyisi läpipolitisoituneeseeen perustuslakivaliokuntaan, mutta silti pitäisi yrittää. Nyt PS toimii kuten valeoppositio. Kokoomuksesta en viitsi tässä yhteydessä edes puhua oppositiopuolueena – sehän vaatii tiukempia totalitaristisia lakeja.

Tästä päästäänkin seuraavaan ongelmaan. Entä jos Convoy Finlandin kaikki vaatimukset täyttyvät? Sanna Marinin hallitus eroaa ja tilalle tulee Kokoomuksen johtama koalitio? Joudummeko ojasta allikkoon ja koko homma alkaa alusta entistä tiukemmin kansansortotoimin? Tätä asiaa on pohtinut VKK:n ensimmäinen varapuheejohtaja Ilkka Tiainen:

Convoy Finland 2022:n toiminnasta voi siis olla myös huonoja seurauksia. Omasta mielestäni nyt ei kuitenkaan saa ylianalysoida tilannetta, vaan kansaa sortavaa hallitusta on vastustettava kaikin mahdollisin tavoin. Tässä Convoy Finland 2022 on yksi keino. On myös huomattava, että sortotoimien vastustus lisääntyy jatkuvasti – edellisessä mielenosoituksessa Helsingissä 22.1.2022 oli jo noin 4000 osallistujaa ja satoja muissa Suomen kaupungeissa.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että eduskunnassa on vain yksi vapaa kansanedustaja, Ano Turtiainen ja muut ovat syystä tai toisesta tukemassa globalistien sortotoimia. Jos mietin, miten asia ratkaistaisiin rauhanomaisesti demokratian keinoin, niin mielenosoituksien ja kansannousun pitäisi johtaa hallituksen eroon JA uusiin vaaleihin, joissa kansa voisi valita itselleen uudet kansanedustajat. Veikkaan kuitenkin, että Sanna Marinin hallitus tulee antamaan myönnytyksiä kansalle ja nilkuttaa hallituskautensa loppuun.