fbpx

Koronarealismia kootusti

Kokosin alle mielestäni tärkeimpiä viitteitä ja tutkimuksia koronaepidemiasta. Tämä kirjoitus on päivitetty viimeksi 6.4.2021 muutamilla lisäyksillä.

Epidemian kulku oli tiedossa jo keväällä 2020:
https://ossitiihonen.com/2020/03/31/epidemiologit-koronaepidemia-ei-nayta-eroavan-kausittaisesta-rakataudista/

Kokonaiskuolleisuus on ollut koko ajan tavanomaisella tasolla:
https://ossitiihonen.com/2020/08/06/talven-2019-2020-rakatautikausi-oli-suomessa-lieva-mukaan-lukien-koronaepidemia-covid-19/

Alla käyrästö kokonaiskuolleisuudesta tilastokeskuksen viikottaisista kuolleisuusluvuista viikoilla 27/2015 – 3/2021. Siitä ilmenee, että epidemioiden huiput ovat laskeneet vuoden 2020 kevään huipun ollessa matalin.


https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps
Kokonaiskuolleisuuskäyristä kannattaa huomata mm. se, että talvi 2020 oli Euroopassa lauha ja se alensi kokonaiskuolleisuutta. Keväällä 2020 alkanut C-19 -epidemia niitti sitten ne vanhukset, jotka olivat saaneet muutaman kuukauden ’lisäelinaikaa’. Kuolleisuuspiikki on yleensä aina jossain kohti talvea. Alla on pari kokonaiskuolleisuuskäyrää Ruotsista ja Britanniasta, jotka osoittavat, että aiempina vuosina on ollut yhtä pahoja tai pahempia epidemioita myös näissä maissa. Ruotsista olen tehnyt erillisen analyysin, joka osoittaa, ettei Ruotsissakaan ole havaittavissa poikkeuksellista kokonaiskuolleisuutta.

https://www.nuffieldtrust.org.uk/thumbs/1000x0r/2020-12/cotwartboard-9-4x.pngMihin ’koronan kanssa kuolleet’ kuolevat? Suomen osalta emme tiedä. Tiedot muista maista antavat ymmärtää, että kuolleisuus johtuu pääosin olemassa olevista perussairauksista ja kuolemat ovat koronaviruksen kanssa tapahtumia kuolemia, ei koronavirukseen.
https://ossitiihonen.com/2020/07/18/thl-pimittaa-koronavirukseen-liittyvia-kuolinsyita-kuolevatko-koronapotilaat-vanhuuteen/
https://ossitiihonen.com/2020/10/04/tein-rikosilmoituksen-thlsta/

Olen tehnyt THL:stä mm. kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle ym. tietojen pimityksen vuoksi. THL on sortunut tietojen pimittämisen lisäksi sairaalassa olijoiden määrän väärentämiseen.D-vitamiinista:
https://ossitiihonen.com/2020/09/11/tuore-tutkimus-osoittaa-d-vitamiinin-suuren-tehon-koronavirukseen/
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/iranin-koronahelvetin-syyt-loytyivat-israelilaistutkimuksesta/

Italian ja Espanjan korkeita lukuja voi selittää D-vitamiinin puute vanhuksilla, mutta myös antibioottiresistenssi. Siellä voi olla vaarallista joutua sairaalaan.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ulkomaat/artikkeli-1.1031424

Hydroksiklorokiinista Mikko Paunion US sensuroitu juttu:
https://ossitiihonen.com/2020/07/27/mikko-paunio-trump-oli-oikeassa-hydroksiklorokiinista/

Nykyiseen WHO:n määritelmään sopii mikä tahansa nuha. WHO:n pandemia-määritelmä ei ota mitään kantaa taudin vakavuuteen. WHO on pyrkinyt muuttamaan myös laumasuojan käsitettä sellaiseksi, että sen saa vain rokotteilla, ei sairastamalla.
https://www.who.int/bulletin/volumes/89/7/11-088815/en/
https://www.who.int/csr/disease/swineflu/frequently_asked_questions/pandemic/en/
https://avoin.media/2020/12/26/vapauspassi-ja-whon-uus-maaritelmat/

PCR-testit ovat liian herkkiä:
https://www.rt.com/news/504799-covid19-test-false-positives/

Public Health England (valtion virasto): Yleisesti koronaviruksen toteamiseksi käytetty PCR-testi ei pysty toteamaan, onko kyseessä tartuttava virus. Yhteen mittaustulokseen ilman kliinistä kontekstia (esim. onko oireita) ei pidä luottaa pääteltäessä henkilön tartuttavuutta:

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/926410/Understanding_Cycle_Threshold__Ct__in_SARS-CoV-2_RT-PCR_.pdf

Suomalaisen ArcDia Therapeuticsin sivuilla on havainnollisia kuvia eri koronavirustestien eroista.


PCR-testien monistuskertojen syklin 27 kohdalla jo yli puolet näytteistä on lisääntymiskelvottomista viruksista. PCR-tekniikan kehittäjien kovista nimistä Kevin McKernan kertoo, että tyypillisesti 80-90% näytteistä on ns. kylmiä positiivisia (vääriä positiivisia), kuolleiden virusten osia:

Koronahuijauksen tieteellinen pohja lepää ns. Corman-Drosten -julkaisussa, joka on julkaistu Eurosurveillance-lehdessä. 22 arvostettua tieteilijää, mm. yllä mainittu Kevin McKernan, on tehnyt lehteen julkaisun takaisinvetovaatimuksen. Julkaisussa on kymmenen vakavaa puutetta ja se meni läpi vertaisarviointiprosessista alle 24 tunnin, mikä on käytännössä mahdotonta, mikäli toimitaan rehellisesti. Ko. julkaisun läpimenoaika oli mahdollinen, sillä Eurosurveillance-lehden toimituskunnassa on julkaisun tekijöitä.

Osa lääkäreistä ei uskalla puhua kuin anonyymisti:
https://www.satakunnankansa.fi/a/95e2e686-5a52-4f6a-b8cf-a80ece463d10

Rajoitustoimien, varsinkin maskien, tehosta ei ole näyttöä:
https://rationalground.com/mask-charts/
https://wmbriggs.com/post/30833/
https://thefatemperor.com/scientific-analyses-and-papers-on-lockdown-effectiveness/
https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-6817
https://www.kaleva.fi/kohutun-maskiselvityksen-tehnyt-professori-marjukk/2983706
Yli kymmenen esimerkkiä siitä, miten maskit eivät toimi: https://twitter.com/yinonw/status/1321177359601393664
https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/5/19-0994_article

Rajoitustoimilla on vaihtoehtoiskustannuksia ja -haittoja. Rajoitusten ja haittojen aiheuttamat kuolonuhrit lasketaan jo miljoonissa. Kirjailija Olli Tammilehto on tehnyt tästä blogiinsa perusteellisen laskelman.

Kuriositeettina mainittakoon, ettei maskien tehosta ole näyttöä infektioiden estämisessä edes sairaalaolosuhteissa. Asiasta on 14 tutkimusta:
https://visionlaunch.com/more-than-a-dozen-credible-medical-studies-prove-face-masks-do-not-work-even-in-hospitals/
Miksi kirurgit sitten käyttävät maskeja? Tässä on kirurgin vastaus asiaan, jonka suomalaisetkin kirurgit oppivat koulutuksensa aikana:
https://www.meehanmd.com/blog/post/170332/if-masks-don-t-work-then-why-do-surgeons-wear-them-1

Rokotteelta ei kannata odottaa ihmeitä:
https://ossitiihonen.com/2020/09/20/thl-pimittaa-tietoa-influenssarokotusten-huonosta-tehosta-johtuuko-se-koronarokotteesta/Koko lähtökohta uskoa koronarokotteiden auttavaaan voimaan lepää pettävällä pohjalla, sillä virukset muuntuvat nopeasti. Rokotteet eivät mitenkään voi pysyä jatkuvasti muuntuvien virusten tasolla ja niiden teho jää väkisin huonoksi. Mikäli siihen pyritään, niin on kysyttävä, että miksi pyritään rokottamaan vain yhtä virustyyppiä ja – muunnosta vastaan? Entäs muut virukset ja niiden muunnokset? Täytyykö jatkossa ottaa kymmenen ’rokotetta’ joka vuosi? Rokotebisnes hyötyy pelon luomisesta.

Infektiotautien emeritusprofessori Heikki Peltola on ollut lääkintöneuvos Mikko Paunion lisäksi koko ajan sitä mieltä, että epidemiaa liioitellaan:
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/kotimaa/artikkeli-1.1085218

Immuniteettia, eli vastustuskykyä C-19 -koronavirukselle vaikuttaisi olevan aiempien koronavirustartuntojen perusteella. Samaan viittaa myös professori Sucharit Bhakdi:
https://www.verkkouutiset.fi/yllatystutkimus-monella-voi-olla-jo-immuniteettia-koronavirukselle/#0f770806
https://www.laakarilehti.fi/ajassa/verkkokommentti/immunologian-palomiehet-tyossaan/
https://youtu.be/4uo2KGiSjrw
https://www.cell.com/cell/fulltext/S0092-8674(20)30610-3
https://www.nature.com/articles/s41590-020-00808-x
https://www.nature.com/articles/s41577-020-0389-z
https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/5/19-0994_article


Oireettomat eivät tartuta, kertoo JAMA metatutkimuksessaan:
https://jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2774102

Rokotukset koronavirukseen:

Vuoden 2020 lopulla on Suomessa aloitettu rokotukset uudentyyppisillä mRNA-rokotteilla ja virusvektorirokotteilla. Tällä hetkellä (24.2.2021) näyttää siltä, että rokotukset tulevat johtamaan katastrofiin, sillä vaikka rokotuksia on tehty vasta viidelle prosentille väestöstä, ovat ne johtaneet 209 vakavan haitan ilmoitukseen Fimealle sisältäen 27 kuolemantapausta.

Mikäli pyritään 70 prosentin rokotusasteeseen (noin 3,9 miljoonaa henkilöä) koko Suomen väestössä, seurauksena tulee olemaan vajaat 3000 vakavaa haittailmoitusta sisältäen noin 350 kuolemantapausta. USA:ssa tehtyjen tutkimusten mukaan vain osa rokotehaitoista ilmoitetaan, jopa vain 1-10%, joten voidaan olettaa ilmoittamatta jääviä haittoja olevan moninkertaisesti ilmoitettuihin. Olen tehnyt Fimealle vetoomuksen rokotusten lopettamisesta.

Juridiikan näkökulmasta mitään perusteita rajoituksiin ei ole. Koronavirus C-19:ssa ei ole kysymys yleisvaarallisesta taudista, sillä virus ei täytä tartuntatautilain yleisvaarallisen taudin kriteereitä tai tartuntatautiasetuksen vakavan infektion vaatimusta.

Kiteyttäisin samoin kuin moni kokenut epidemiologi: Kyseessä ei ole poikkeuksellinen virus, vaan tavanomainen mutaatio joka talvi villiintyvistä koronaviruksista. Ko. virus ei ole kovin helposti tarttuva, eikä vaarallinen kuin vanhuksille, joilla on alhainen vastustuskyky.

Uudentyyppisten rokotteiden, joiden pitkäaikaisvaikutuksia ei edes tiedetä, muodostama uhka kansanterveydelle on itse tautia paljon suurempi.