fbpx

Vaalirikos Porissa? Vaalit joudutaan uusimaan?

Sain yllä olevat viestit kontaktiltani tänään vaalipäivänä 13.6.2021. Kyseessä on nähdäkseni vaalirikos, koska äänestäjää on estetty saapumasta äänestyspaikalle. Sama maskivaatimus on koskenut ilmeisesti kaikkia ko. äänestyspaikalle saapuneita. Minulle herää myös kysymys, että onko sama käytäntö ollut kaikilla Porin äänestyspaikoilla? Kyseessä on nähdäkseni vaalirikos, joka johtaa vaalien uusimiseen Porissa. Entä muualla maassa?

Porissa oli jo edellisissä kuntavaaleissa 2017 kummallisuuksia, joista olen kirjoittanut näissä kahdessa aiemmassa kirjoituksessa:
https://ossitiihonen.com/2021/05/21/kummallisuuksia-vaaleissa-osa-1/
https://ossitiihonen.com/2021/06/02/valtamedia-vaikenee-porin-kuntavaalien-2017-nyt-paljastuneista-epaselvyyksista/

Yksi ajatus artikkelista “Vaalirikos Porissa? Vaalit joudutaan uusimaan?”

  1. Äänestin tänään ilman maskia Laviassa, joka kuuluu Poriin, eikä kukaan vaatinut sitä. En tiedä mikä on äänestyspaikan numero. Täällä ei tietääkseni ole ollut ainoatakaan Covid 19 tapausta koko aikana. Kiitos tärkeästä työstäsi ja hyvää kesää sinulle.

Kommentit on suljettu.