fbpx

Helsingin Sanomat kylvää vihaa maahanmuuttajia ja tummaihoisia kohtaan

Helsingin Sanomat ylitti eilen 19.10.2021 järjen ja soveliaisuuden rajat artikkelillaan. Poliisin olisi syytä tutkia, onko HS syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

HS päätoimittaja Antero Mukka kirjoittaa jutussaan mm. seuraavasti:

rokote­vastainen liikehdintä on järjestelmällistä sabotaasia vastuullisia yrityksiä ja meitä kaikkia vastaan”

”Odotetusti koronapassin käyttöönotto herätti rokotekriittisten jyrkimmän siiven edustajat koloistaan.

Vastuullisesti toimineet ravintolayritykset saivat jo viikonloppuna osakseen aktiivista häirintää ja kiusantekoa. Pääosa tihutyöstä tapahtui sosiaalisessa mediassa, mutta vakavaksi sen tekee niin ravintoloiden ja yökerhojen työntekijöihin kohdistunut häirintä kuin selkeä pyrkimys taloudellisten vahinkojen aiheuttamiseen.

Kyse on masinoidusta kampanjoinnista, jonka kohteena ei ole kuviteltu paha valtio, vaan epäasiallisen toiminnan suoria kärsijöitä ovat yksityiset yrittäjät ja ravintola-alalta elantonsa ansaitsevat tavalliset ihmiset.

Raukkamaisempaa ilkivaltaa on tässä tilanteessa vaikea kuvitella. Ravintola-alan kohdalla vertaus maassa makaavan potkimisesta ei ole kaukaa haettu.

Tähän ryhtymällä nämä yhteiskuntavastaiset voimat ajavat itseään yhä tiukemmin marginaaliin.”

”Nyt on kaikille selvää, että sekalaisen reunamajoukon innoittajina ovat harhaiset salaliittoteoriat, tieteenvastaisuus ja perin juurin vääristynyt käsitys yksilön vapauksista.”

Rajojen ylikin johdettu rokotevastainen liikehdintä ei ole spontaani kansanliike vaan järjestelmällistä sabotaasia vastuullista, yksilön oikeuksiin ja velvollisuuksiin perustuvaa länsimaista yhteiskuntaa – meitä kaikkia – vastaan. Hyökkäys ravintola-alaa kohtaan on silmiä avaava monessa mielessä.”

Kulkutautimyönteinen ei piittaa yksilön oikeuksista, vain itsestään ja siitä itsetyytyväisyydestä, jonka kulloinkin onnistuu saamaan yrityksissään keikuttaa yhteistä venettämme.”

Kokeilkaapa lukea nuo yllä mainitut lauseet siten, että laitatte erilaisten määritteiden sijalle sanat tummaihoinen, maahanmuuttaja tai somali.

Koronaviruksesta Suomessa eniten kärsineisiin kansanosiin kuuluvat somalit ja muut tummaihoiset. Sama ilmiö on havaittu Ruotsissa. Tumma iho ei tuota täällä pohjolassa D-vitamiinia kunnolla edes kesäaikaan. Tummaihoiset kärsivätkin usein merkittävästä D-vitamiinin puutteesta. Tämä altistaa kaikille infektioille, myös koronavirusinfektioille. Pääkaupunkiseudulla teho-osastoilla yliedustettuina koronan vuoksi ovatkin olleet erityisesti somalit.

Yllä mainituilla ryhmillä myös rokotekattavuus on alhainen. Tähän voi olla syynä uskonnollinen tausta, kielimuuri tai epäluulo viranomaisten toimia kohtaan.

Helsingin Sanomat on valinnut vaarallisen linjan. Vihan kylväminen ei tule johtamaan mihinkään hyvään lopputulokseen – vihan hedelmät voivat olla erittäin myrkyllisiä.

https://yle.fi/uutiset/3-11305135

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/april/utrikesfodda-har-drabbats-hardare-av-pandemin/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/iranin-koronahelvetin-syyt-loytyivat-israelilaistutkimuksesta/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/korona-lapipolitisoinut-laaketieteen-rokotteen-teho-heti-julki-d-vitamiinin-ei/

https://demokraatti.fi/thl-maahanmuuttajat-ovat-yliedustettuina-koronatartunnan-saaneissa-mika-salminen-riskit-kohdata-muita-ihmisia-ovat-toisella-tasolla-tasta-ei-paasta-mihinkaan

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008306320.html

Yksi ajatus artikkelista “Helsingin Sanomat kylvää vihaa maahanmuuttajia ja tummaihoisia kohtaan”

 1. Kiitos Ossille kaikista ponnistuksistaan..

  Tosin minusta Ossin ja muiden poliittisesti vääriä mielipiteitä esittävien henkilöiden pitäisi ymmärtää olla vaiti aina kun tarjolla on ”parempaa” vihapuhetta ja ”parempaa” maalitusta harjoittava pystyyn lahjottu kunnon väki.

  Näiden vääriä mielipiteitä viljelevien kokeellisia myrkkyinjektioita pelkäävien änkyröiden tulisi ymmärtää että sehän on pelkästään hienoa että lääkintäviranomaisemme ovat saaneet solmittua upporikkaiden lääkeyhtiöiden ja niitä omistavien miljardöörien kanssa näin fantastisia sopimuksia.

  Ilomielinhän me lupaudumme näin hyvien bisneksien vuoksi omalla vastuulla ja täysin korvauksitta heille äänivallattomiksi koe-eläimiksi.

  Ihan hyvin me joudamme monttuun jos kerran toisilla on näin loistavat diilit sovittuna.

  https://www.stopworldcontrol.com/

Kommentit on suljettu.