fbpx

Koronarokotteista vakavia haittailmoituksia 32-kertainen määrä Pandemrixiin verrattuna

Olen vaatinut Fimeaa jo kolme kuukautta sitten helmikuussa keskeyttämään koronarokotukset suurten haittojen vuoksi. Silloin ihmisille oli annettu pääasiassa vasta yksi rokotuskerta. Nyt voidaan arvioida haittoja toisen rokotuskerran jälkeen. Luvut ovat kauhistuttavia.

Kun Pandemrix-rokotteen loppuraportista lasketaan, niin vakavia haittoja tuli 253/2,76 miljoonaa, eli 92 kpl per miljoona rokotettua.

Nyt 24.5.2021 tilanne koronarokotteiden kanssa on paljon pahempi. Koronarokotteita pyritään antamaan vähintään kaksi, jopa kolme kertaa. Kaksi kertaa rokotettuja on tällä hetkellä 376301.

Vakavia haittailmoituksia Fimealle on tehty 20.5.2021 mennessä 1124 kappaletta, sisältäen 19.5.2021 päivätyn viikkoraportin mukaan 73 koronarokotuksiin liittyvää haittavaikutusilmoitusta, joissa kerrotaan potilaan menehtyneen.

Kun lasketaan vakavat haittailmoitukset toisen annoksen jälkeen 1124/0,376301 = 2987, niin päädytään lähes 3000 vakavan haitan ilmoituksen tasolle per miljoona rokotettua. Tämä on 32-kertainen määrä Pandemrix-rokotteeseen verrattuna!

Joillain rokotteilla haitat ilmeisesti vähenevät toisen rokotteen kohdalla, mutta toisilla rokotteilla ne pahenevat. Verrattaessa haittoja Pandemrixiin, on koronarokotushaittojen määrä laskettava toisen tai kolmannen rokoteannoksen jälkeen, että luvut ovat vertailukelpoisia. Eihän väitettu suoja muuten ole vastaava.

Mikäli lasketaan vakavat haitat -suhdetta yhden rokoteannoksen jälkeen, niin päädytään lukuun 1124/2,285568=491,78. Verrattaessa edelleen Pandemrix-rokotteeseen, jossa vakavia haittoja oli 92 per miljoona rokotettua, niin koronarokotteiden vakavat haitat ovat edelleen moninkertaisia, eli 492/92=5,4-kertaisia.

Valitettavasti totuus on vielä karmeampi. Fimean nettisivuilla on näkyvissä vain noin puolet haittailmoituksista, sillä Fimea ’käsittelee’ (mitä se sitten tarkoittaakaan) ilmoitukset. Kansalaisaktivisti Kimmo Hellström kysyi asiaa sähköpostilla Fimeasta ja sai ao. vastauksen. Fimealta saadun tiedon perusteella haittailmoituksia on todellisuudessa jo yli neljä tuhatta. Tutkimusten perusteella (mm. USA:sta) tiedetään, että haittailmoituksia tehdään tyypillisesti vain 1-10 prosentissa tapauksista. Todellisia haittoja on siten paljon enemmän kuin ilmoitettuja haittoja. Tilannetta korostaa se, että haittojen ilmoittaminen on tehty lääkäreille nykyisin vapaaehtoiseksi aiemman pakollisuuden sijasta, sekä haittojen ilmoittaminen on tehty hankalaksi kysymällä mm. rokotteen eränumeroa jne. Eivätkä kuolleet tee haittailmoituksia.

Image

Olen laskenut tässä vain lyhytaikaisia haittoja. Pitkäaikaisista haitoista emme tiedä mitään. Mikäli pahimmat skenaariot pitävät paikkansa, tulee ihmiskunta kohtaamaan yhden historiansta pahimmista katastrofeista.

Vaadin edelleen Fimeaa ja Suomen hallitusta keskeyttämään koronarokotukset välittömästi. Mikä määrä kuolemantapauksia ja vammautumisia pitää olla, että koronarokotukset keskeytetään? Pidän Fimean ja THL:n johtoa, sekä Suomen hallituksen jäseniä henkilökohtaisesti vastuullisina tästä kansanterveyskatastrofista, jossa haitta-hyöty -vertailu on mennyt erittäin pahasti pieleen. Varsin tyypillisen räkätaudin torjumiseksi on käynnistetty ylimitoitettu koneisto, jonka uhrit lasketaan jo tuhansissa.

Yksi ajatus artikkelista “Koronarokotteista vakavia haittailmoituksia 32-kertainen määrä Pandemrixiin verrattuna”

Kommentit on suljettu.