fbpx

Tein rikosilmoituksen Gigantin maskivaatimuksesta

Gigantti-ketju on keväästä lähtien vaatinut maskien käyttämistä sekä asiakkailtaan, että ilmeisesti myös henkilökunnaltaan. Tämä vaatimus on sekä terveyden kannalta perusteeton, että lainvastainen. Kyse on syrjinnästä. Tein tänään 22.6.2021 asiasta rikosilmoituksen. Rikosilmoitus kohdistuu Gigantti-ketjuun ja sen Suomen toimitusjohtajaan, joka toiminnasta on vastuussa.

Suosittelen boikotoimaan epätieteellisiä ja syrjiviä paskafirmoja.

Yksi ajatus artikkelista “Tein rikosilmoituksen Gigantin maskivaatimuksesta”

  1. Kävelin pari viikkoa sitten Giganttiin elektroniikkaostoksille ilman maskia. En ole pitänyt maskia, enkä pidä. Kukaan ei tullut tarjoamaan talon puolesta maskia, eikä muutenkaan kyselemään mitään, vaikka myyjiä kulki ohi koko ajan. Asiointi sujui normaalisti. Melkein odotin, että olisin päässyt jauhottamaan myyjän. Sen sijaan kunnallisvaaleissa vaalihuoneistoa vahtinut nuori mies tuli kyselemään, onko minulla joku sairaus kun en käytä maskia. Kerroin hänelle, mitä kaikkia sairauksia minulla on: keuhkoahtaumatauti, peräpukamat, anaalifissuura ym. ja kysyin, haluaako hän näistä lääkärintodistukset paperisena ja valokuvan pukamistani. Sen jälkeen kävelin äänestämään.

Kommentit on suljettu.