fbpx

Ilmoittaudun mukaan Perussuomalaiset rp:n puheenjohtajakisaan

Ilmoittaudun mukaan Perussuomalaiset rp:n puheenjohtajavaaliin elokuussa 2021 Seinäjoella järjestettävässä puoluekokouksessa.

Perussuomalaisen puolueen johdon linja on viimeisen vuoden aikana irtaantunut todellisuudesta suhteessa väitettyyn koronaepidemiaan tai sitten asiassa taktikoidaan kuntavaalien vuoksi. Molemmat ovat huonoja vaihtoehtoja. Asia on liian suuri ja vaarallinen taktikoitavaksi.

Mitkään luvut eivät osoita, että menossa olisi tavanomaista influenssaa vaarallisempi tauti, vaikka media ja valtiojohto päivittäin paniikkia luovatkin. Varsin tavallista virusta käytetään kansalaisten alistamiseen perusteetta.

Kaikki rajoitukset on purettava välittömästi. Rajoitukset aiheuttavat muiden sairauksien hoidon viivästymisiä ja peruuntumisia, jotka tulevat väistämättä aiheuttamaan paljon kuolonuhreja, sekä yritysten konkursseja, työpaikkojen ja toimeentulon menetyksiä sadoille tuhansille ihmisille. Tämän lisäksi rokotuksista seuranneiden haittailmoitusten suuri määrä osoittaa, että vakavia haittoja, kuolema mukaan lukien, tulee olemaan valtavasti, mikäli rokotuksia jatketaan suunnitellusti.

Pyrin puheenjohtajaksi saattaakseni koko asian keskusteluun puolueen sisällä ja myös kansallisella tasolla, sekä muuttaakseni puolueen linjaa asiassa. Omatuntoni ei salli vaikenemista näin vakavassa asiassa. Koen velvollisuudekseni yrittää vaikuttaa asiaan.

Tein päätökseni osittain Ano Turtiaisen puolueelta saaman kohtelun vuoksi. Ano Turtiainen on ainoa eduskunnassa oleva kansanedustaja, joka on yrittänyt tuoda esille todellisuuden ja päätöksenteon välissä ammottavaa kuilua. Anon tyylistä ja ulostuloista voi olla monta mieltä, mutta tässä korona-asiassa hän on oikeassa. Tällaisesta toiminnasta, kansan äänen esille tuomisesta, ei saa puoluetoiminnassa rangaista ja estää samalla puoluejohdon haastamista linjauksissa, jotka koskevat elämän ja kuoleman kysymyksiä.

Perussuomalaisen puolueen linja on yleisesti ottaen hyvä. EU-asioissa linjaa on muutettava kriittisemmäksi. Eiköhän tähän mennessä ole jo selvinnyt, että EU on kehittymässä hirmuvallan suuntaan? Aivan viime päivinä tulleet tiedot suunnitelmasta EU-laajuiseen rokotuskorttiin ja sananvapauden lisätukahduttaminen ’vihapuhelakien’ avulla osoittavat kauhistuttavaan suuntaan. Niin sanottu EU-elvytyspaketti kertoo myös kouriintuntuvalla tavalla, miten meitä suomalaisia kupataan, mikäli emme asetu vastarintaan. Oma näkemykseni on, että EU:sta on viisainta erota ja käydä kauppaa sopimusten perusteella kuten esimerkiksi Norja tai Sveitsi tekevät. Vaihtoehtoisesti EU:n on palattava kauppaliitoksi, jonka idealla yhteisö suomalaisille aikoinaan myytiin.

Koronahuijaus ja vastaavasti esimerkiksi ilmastohuijaus ovat molemmat vain osia punavihreiden yrityksistä ohjata yhteiskuntaa haluamaansa tulevaisuuteen, jossa meitä odottaa teknologian mahdollistama, vapaudet hävittävä kontrollikoneisto. Punavihreät ottavat tyypillisesti jonkin luonnollisen asian ja kehittävät sen ympärille valheellisen tarinan, jolla ihmisiä saadaan peloteltua ja hallittua. Perussuomalaisten ei pidä uskoa punavihreiden valheita, vaan perustaa linjansa todellisuuteen.

Ossi Tiihonen

p. 040 5065547

[email protected]