fbpx

Kantelu koronahuijauksesta oikeuskanslerille 3.12.2020

Sain ao. kannekirjelmän Päivi Strömmeriltä tänä aamuna. Kannekirjelmä on lähetetty eilen 3.12.2020 oikeuskanslerille. Julkaisen kirjelmän alla. Kirjelmä löytyy ladattavana pdf-versiona tästä linkistä. Kirjelmän jälkeen lisää omia kommenttejani kursiivilla.


Kanne_oikeuskanslerille_3.12.2020


Yllä oleva kannekirjelmä ei ole ainutlaatuinen kuten kirjelmästäkin ilmenee. Vastaavia prosesseja on käynnistetty useissa maissa. Usein kanteluiden tekijöinä ovat valtavia menetyksiä kokeneet yrittäjät ja yritykset. Suomessa prosesseja käynnistellään. Mukana prosessien käynnistämisessä on jo useampia juristeja.

Prosessien helpottamiseksi etsitään tällä hetkellä sopivia tahoja toteuttamaan mm. web-sivustoa, jonne koronahuijauksesta kärsineet tahot voivat syöttää sisään tietoa kärsimistään vahingoista, esimerkiksi yritykselle syntyneet tappiot, liikevaihdon menetykset jne. Kehotan kiinnostunutta tahoa (esimerkiksi IT-talo tai -asiantuntija) olemaan yhteydessä Päivi Strömmeriin (p. 040 4115626, mail [email protected]).

Saksassa prosesseja ajetaan useilla perusteilla, mm. ’Rikos ihmisyyttä vastaan’ -perusteella. Alla videoupotus aiheesta, sekä myös linkki suomeksi tekstitettyyn videoon: https://www.bitchute.com/video/zwWgmJKq9UIl/

Suosittelen kaikkia katsomaan alla olevan videon.

Lisäys 7.12.2020: En ole itse kirjoittanut tuota kantelua tai lähettänyt sitä oikeuskanslerille, vaan dokumentin on luonut pohjaksi juristi ja sen on lähettänyt Päivi Strömmer. Dokumentti on luotu myös pohjaksi, jota voi käyttää kuka tahansa lisäämällä alkuun omat yhteystiedot esim. saatteeseen.

Yksi ajatus artikkelista “Kantelu koronahuijauksesta oikeuskanslerille 3.12.2020”

Kommentit on suljettu.