fbpx

HS kuolonkouristuksia – Marko Junkkarin parjausjuttu Ossi Tiihosesta

Helsingin Sanomien Marko Junkkari kirjoitti tänään sunnuntaina 1.8.2021 allekirjoittaneesta pitkän parjausjutun. Käyn alla läpi jutun valheita ja leimoja.

”Huhutaan, että rokotevastainen Ossi Tiihonen olisi tuomassa bussilasteittain kannattajiaan perussuomalaisten puoluekokoukseen haastaakseen Riikka Purran.”

Junkkari aloittaa juttunsa uutisoimalla huhuja. Voihan niin tehdä. Mutta mitä tekemistä sillä on uutisten kanssa, sitä en tiedä.

Junkkari väittää minua rokotevastaiseksi mitä minä en ole. Olen ottanut kaikki yleisen rokoteohjelman rokotteet ja sen lisäksi pneumokokki-, punkki ja influenssarokotteita. Viimeisimmän neljä vuotta sitten. Myönnän, että minusta on tulossa rokotevastainen kun seuraan millainen valheellinen kampanja koronarokotteista on menossa. Niitä markkinoidaan mm. turvallisina vaikka pitkäaikaishaitoista ei mitään tiedetä. Koronarokotteita en ole ottamassa samasta syystä. Kyseessä ovat uuden tekniikan geeniteknologiset injektiot, joilla on hyvin vähän tekemistä perinteisten rokotteiden kanssa.

”Sen verran sameiden koronarokote- ja vaalivilppisalaliittojen syövereissä Tiihonen nykyään liikkuu.”

Kuntavaaleissa kyse ei ollut pelkästään vaalivilpistä, vaan myös vaalirikoksista. Porin tapahtumista on tehty hallinto-oikeuteen kantelu. Vaalit jouduttaneen uusimaan ainakin Porissa.

Bussilasteittain kannattajia puoluekokoukseen? Eipä ole minulla tiedossa, enkä varsinkaan ole sellaista järjestämässä. Kuljetuksia on minulta kyllä kyselty, mutta en ole sellaisia järjestämässä. Kannattajani ovat muutenkin enemmän henkilöautoilla liikkuvia.

”Tiihonen valitti konservatiivisen Oikea media -verkkolehden haastattelussa

Junkkari ei ole tajunnut, että OM ei ole haastatellut minua, vaan lainaukset ovat TokenTuben Juha Korhosen haastattelusta. OM ei kysynyt minulta edes kommenttia, vaan juttu on kirjoitettu ilman että minulta olisi kysytty mitään.

”Esimerkiksi eräs perussuomalaisten vaikuttaja arveli taustakeskustelussa Tiihosen aikaisen ilmoittautumisen syynä saattaneen olla huoli siitä, että hänet oltaisiin muuten voitu erottaa puolueesta.”

Junkkari uutisoi arveluja. Syyt ilmoittautumiseen on kerrottu helmikuussa julkaisemassani kirjoituksessa. Niiden joukossa ei ollut huoli puolueesta erottamisesta. Välitän todella vähän siitä, erotetaanko minut puolueesta vai ei. En ole politiikassa mukana siksi, että haluaisin tehdä politiikkaa sinänsä. Olen politiikassa mukana siksi, että haluan muuttaa asioita. Hirtehistä asiassa on se, että Helsingin Sanomat sai minut aktivoitumaan yhteiskunnallisisssa asioissa lokakuussa 2018. HS sai ilmastovalehtelullaan kuppini vuotamaan yli.

”Sen verran sameiden koronarokote- ja vaalivilppisalaliittojen syövereissä Tiihonen nykyään liikkuu.”

Junkkari voisi osoittaa väitteidensä todenperäisyyden. Mutta sitähän hän ei tee, koska lähteitä ei ole. En ole missään vaiheessa pitänyt koronahäslinkiä salaliittona, vaan sanonut toistuvasti, että kyseessä on julkinen liitto. Kaikki aivopesuoperaatiot tehdään aivan avoimesti ja luotetaan siihen, että valtamedia hoitaa päivittäisellä toitotuksellaan kansalaisten harhaanjohtamisen.

”Mutta kyllä Tiihonen on mainittu valtamediassa ennen tätäkin kirjoitusta.”

Junkkarin yllä olevassa lauseessa on huomattava, että hän itse tunnustaa olevansa valtamedian kirjoittaja ja myös Ylen edustavan sitä. Olen kirjoittanut valtamedian keskeisestä sensuuri- ja koordinaatio-organisaatiosta Mediapoolista kaksi kirjoitusta. HS kuuluu mediapooliin kuten Ylekin.

”Mutta kyllä Tiihonen on mainittu valtamediassa ennen tätäkin kirjoitusta. Yle julkaisi heinäkuun puolivälissä perussuomalaisille vaikuttajille tekemänsä kyselyn, jossa tiedusteltiin ketä he kannattavat seuraavaksi puheenjohtajaksi. Kyselyyn vastasi noin 90 kansanedustajaa, puoluehallituksen ja -valtuuston jäsentä ja piirijohtajaa.

Kakkonen oli kansanedustaja Sakari Puisto, jota kannatti 14 prosenttia vastanneista. Joukko muita perussuomalaisten kansanedustajia sai prosentin tai kahden kannatuksen.

Jutussa erikseen mainittiin, että ilmoittautuneista ehdokkaista Ossi Tiihonen ei saanut ”lainkaan kannatusta”.”

Perussuomalaisten nykyjohdolle suunnatulla kyselyllä saadaan oletettu tulos. Tilanne muistuttaa asetelmaa vuonna 2017, jolloin ennen puoluekokousta puolueen johtoporras oli Sampo Terhon kannalla. Kumpikaan media ei (tietenkään) huomioi sitä, että 58/150 = 39% ei vastannut ollenkaan kyselyyn. EOS-vastauksia (Ei Ossia Sanota) oli myös 9%. En ole hämmästynyt kyselyn tuloksista. Leveli teki lähetyksessään niin ikään kyselyn katselijoille siitä kenestä tulee seuraava Perussuomalaisten puheenjohtaja:

Image

Molemmat kyselyt ovat tietenkin vinoutuneita valikoituneesta vastaajajoukosta johtuen. PS jäsenet päättävät asian 14.-15.8.2021 Seinäjoella. Valtamedia ja jotkut puolueen toimijat ovat ymmärrettävästi huolissaan siitä, äänestääkö jäsenistö suorassa vaalissa kuten pitäisi. Toimiiko valtamedian taktiikka?

”Voisivatko 2017 tapahtumat toistua elokuun puolivälissä Seinäjoen puoluekokouksessa?

Eivät, vastaavat jututtamani perussuomalaiset. Heidän mukaansa Tiihosen edustama rokotevastaisuus on perussuomalaisissa marginaalissa.”

On epäselvää, leimaavatko Junkkarin haastattelemat perussuomalaiset minua valheellisesti vai onko yllä kirjoitettu Junkkarin omaa tulkintaa.

Seuraavassa kappaleessa minut yhdistetään Qanon-juttuun, mistä en oikein edes tiedä, mistä siinä on kysymys. Mutta jo tätä ennen minut on yhdistetty ’Putin-mielisenä pidettyyn’ Johan Bäckmaniin. Olen ollut kaksi kertaa Bäckmanin striimissä ja menen sinne vastakin, jos katson aiheelliseksi. Jos ei muusta syystä, niin siksi, että minua yritetään siitä kieltää. Menen vaikka Stalinin striimiin, jos haluan. En leiki valtamedian perseennuolentapeliä. Tässä on muuten yksi syy perussuomalaisille äänestää minua Seinäjoella. En myötäile valtamediaa, vaan tiedossa saattaa olla tylytystä sortuvan valhemedian junkkareille.

Junkkari ottaa esille Riikka Purran levittämän tiedon siitä, että puoluekokoukseen olisi ilmoittauduttava sitovasti etukäteen. Purran olisi pitänyt puolueen ensimmäisenä varapuheenjohtajana olla selvillä siitä, että kyseessä on lain ja puolueen sääntöjen vastainen vaatimus. Purran puolustukseksi on sanottava, että hänen siteeraamansa puoluekokouskutsu oli laiton ja nostettuani kissan pöydälle, kutsu lähetettiin uudelleen kaikille yli 15.000 jäsenelle. Ilman korjausta koko puoluekokous ja sen päätökset olisivat muuttuneet laittomiksi. Purran on täytynyt olla selvillä siitä, että puoluekokoukseen voi ilmoittautua vielä kokouksen alussakin. Miksi hän siis levitti väärää tietoa? Jutun kirjoittajana Junkkari esittää asian täysin väärin.

Junkkarin allekirjoittaneeseen kohdistama parjaus muistuttaa saksan kolmannen valtakunnan Völkischer Beobachter tai Der Stürmer -lehtien juttuja juutalaisista. Kas kun minua ei suoraan nimitellä paholaiseksi.

Helsingin Sanomat on kuolemassa, ainakin paperilehtenä, josta suurin osa tuloista syntyy. Vuosina 2018 ja 2019 HS paperilehden levikki molempina vuosina laski 8%. Vuoden 2020 lukuja ei enää ole nähtävissä Media Audin Finlandin levikintarkastustilastossa. Ilmeisesti luvut ovat niin karmeita, ettei levikkiä enää haluta kertoa. Hesarilla olisi ollut mahdollisuus asettua Ylen vastavoimaksi suomalaisessa mediakentässä, mutta linjaksi on valittu sama punavihermädätys mitä Yle harrastaa. Tämä johtaa hesarin kohdalla sen kuolemaan yksityisenä toimijana. Joko hesari kuolee tai sitten se nostaa enenevässä määrin valtion mediatukea, jolloin siitä tulee eräänlainen Ylen propagandakoneen jatke. Toimittajina tulee molemmissa olemaan jatkossa pelkkiä punajunkkareita. Junkkarin kuva hesarin jutussa on paljastava – pää on katkaistu siten, että aivot on niistä jätetty pois. Jutut ovat samaa tasoa – valtamedian juttuihin ei paljoa aivoja tarvita.

2 vastausta artikkeliin “HS kuolonkouristuksia – Marko Junkkarin parjausjuttu Ossi Tiihosesta”

  1. Ensi kertaa törmäsin kirjoituksiisi. Vaikutat rohkealta ja fiksulta kaverilta. Halusin vain sanoa tuohon Hesarin juttuun liittyen, että kun Hesari tai Yle mustamaalaa, sen voi melkein nykyään ottaa kunniana. Jatka hyvää työtäsi!

Kommentit on suljettu.