fbpx

TURBOSYÖVÄT lisääntyvät

Ruotsalainen patologi on havainnut rokotetuilla nopeasti kasvavien syöpien dramaattisen lisääntymisen.

Ruotsalaisella patologilla, tohtori Ute Krügerillä on 25 vuoden kokemus patologiasta ja 18 vuotta rintasyöpien diagnostiikasta. Patologina hän ei analysoi ainoastaan kuolleiden, vaan myös elävien kudoksia.

Tohtori Krüger on todennut saman järkyttävän dramaattisen syövän lisääntymisen COVID-rokotetuilla kuin tohtori Ryan Cole (USA:ssa).

Hänen laaja kokemuksensa antaa hänelle mahdollisuuden erottaa toisistaan hitaasti kasvavat ja aggressiiviset kasvaimet. Viimeisen vuoden aikana hän on nähnyt seuraavia kehityssuuntia:

1. Syöpää yhä nuoremmilla henkilöillä, jopa 30-vuotiailla.

2. Kasvaimet näyttävät olevan suurempia kuin ennen. Läpimitaltaan 3 cm: n kasvaimet olivat aiemmin harvinaisia, mutta nyt jopa 8 cm: n kokoiset kasvaimet eivät ole enää harvinaisia, ja esiintyy aina 12 cm: n kokoisia kasvaimia, joissa todettiin jopa 16 cm: n ulokkeita, jotka täyttivät koko rinnan!

3. Ei ole harvinaista nähdä useita kasvaimia samassa rinnassa tai samanaikaisesti kasvaimia molemmissa rinnoissa

4. Kasvaimet kasvavat paljon aggressiivisemmin kuin ennen vuotta 2021: niissä on vähemmän sidekudosta, suurempia soluja ja aktiivisemmin jakautuvia soluja, kuten Ki-67 värjäys (immunohistokemiallinen) osoittaa. Tämä voisi teoriassa johtua varhaisen hoidon puutteesta, koska potilaat saattavat olla haluttomia hakeutumaan hoitoon. Tämä vaihe on nyt kuitenkin selvästi ohi, eikä kehityssuunta ole laantunut, joten ilmiö ei todennäköisesti johdu hoidon viivästymisestä.

5. Yhä useammat, jotka ovat aiemmin parantuneet syövästä, joskus jopa 20 vuoden ajaksi, saavat jälleen syövän (uusiutuminen). Suhteellisen pian COVID-injektion jälkeen kasvaimet ”räjähtävät”. Ne leviävät elimistöön erittäin nopeasti ja potilas kuolee muutaman kuukauden kuluessa.

6. Potilaat, joilla on eri elimissä samanaikaisesti syntyviä kasvaimia, mikä oli hyvin epätavallista ennen vuotta 2021. Esimerkkitapaus oli nainen, jolla oli diagnosoitu rinta-, keuhko- ja haimasyöpä samanaikaisesti, mikä on hyvin merkittävää ja epätavallista.

7. Harvinaisten kasvainten lisääntyminen. (Tämä erityinen kohta mainittiin videon lopussa.)

Tohtori Krüger ilmoittaa viranomaisille kaikista syöpätapauksista, joiden epäillään johtuvan rokotepistoksista. Yksi kliininen tutkija oli kiinnostunut ja halusi tietää lisää, mutta suunnitteilla ollut kokous peruttiin seuraavana päivänä. Henkilö vaihdettiin pian. Ilmeisesti Ruotsin viranomaiset eivät halua tietää rokotepistosten aiheuttamista vammoista. He mieluummin työntävät päänsä hiekkaan, aivan kuten itse asiassa kaikki muutkin maailman ”terveysviranomaiset”.

Ute on pyytänyt apua muilta patologeilta. Heille voisi esimerkiksi jakaa tietoja ja oivalluksia, mikä auttaisi heitä oppimaan nopeammin. Valitettavasti mutta ei odottamatta, hän on saanut hyvin vähän vastakaikua.

Hän on keskustellut Miriam Reichelin, syöpää sairastavan naisen kanssa, jolle annettiin vain 8 viikkoa elinaikaa, mutta joka on selvinnyt 16 vuotta ja olettaa sen johtuneen henkisen harjoittelun, erikoisruokavalioiden ja muiden toimenpiteiden yhdistelmän ansiosta. On selvää, että näyttöön perustuva syövän hoito on parhaimmillaan vain osittainen vastaus. Video on saanut yli 1300 kommenttia, ja monet huomaavat todennäköisen yhteyden COVID-injektioiden ja turbosyövän välillä. Katso (video saksaksi):

On jo tieteellisesti todistettu, että uuden koronaviruksen piikkiproteiinit huonontavat DNA-(perintöaineen) vaurioiden korjaamista in vitro (=kehon ulkopuolella, esim. petrimaljassa), mikä todennäköisesti johtaisi syöpään. Katso:
SARS–CoV–2-piikkiproteiini heikentää DNA-vaurioiden korjaamista ja estää (hankittuun immuniteettiin liittyvien lymfosyyttien) V(D)J-geenien uudelleen järjestymisen (recombination) kehon ulkopuolella (in vitro)
https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056

Tri Krügerin havainnot todistavat, että sama tapahtuu todennäköisesti myös in vivo (=elävissä organismeissa).

Toinen erikoisuus (”kanarialintu hiilikaivoksessa”) on, että kaikki patologit ovat ylityöllistettyjä, ja heillä on nyt enemmän kasvainnäytteitä kuin ennen.

Vaikka tri Krügerillä on hyvin vähän aikaa tehdä ruumiinavauksia, koska syöpä aiheuttaa hänelle paljon tekemistä, hän äskettäin teki niitä kolme kappaletta. Nämä ihmiset olivat todennäköisesti rokotukseen kuolleita. Hän kohtasi potilaan, jolla oli Guillain-Barrén oireyhtymä (tulehduksellinen hermojuuritulehdus), toisen, jolla sydänlihastulehdus ja kolmannen, jolla verisuonitulehdus, mikä voi johtaa hengenvaaralliseen verenvuotoon. Nämä kaikki sairaudet voivat johtua piikkiproteiineista ja/tai immuunijärjestelmästä, joka hyökkää muuttuneita (= rokotteen ”infektoimia”) soluja vastaan (= autoimmuunitaudin kaltainen ilmiö).

Toinen tutkimus osoitti, että ensisijainen ruumiinavausraportti, jossa ei havaittu yhteyttä kuoleman ja rokotuksen välillä, oli todennäköisesti väärä. Paljon lymfosyyttejä löytyi sydämestä ja keuhkojen verisuonista. Näiden lymfosyyttien ei pitäisi olla siellä, ja ne ovat osoitus vakavasta tulehduksesta. Myös verihyytymiä löytyi. Saksalainen patologi, jota kuultiin tästä tapauksesta (todennäköisesti tohtori Arne Burkhardt), oli samaa mieltä siitä, että tämä kuolema johtui todennäköisesti injektoidusta rokotteesta.

Tri Krügerin toteamat ongelmat:

1. Kliinisten lääkärien antamat virheelliset tai riittämättömät tiedot esimerkiksi vainajan rokotustilanteesta. Useita tapauksia ilmoitettiin ”rokottamattomiksi”, mutta kliiniset asiakirjat osoittivat, että vainaja oli todella rokotettu.

2. Monet patologit laiminlyövät mikroskooppisen (histologisen) tutkimuksen. Tämä voi johtaa perussyiden virheelliseen määrittämiseen. Voidaan esimerkiksi olettaa, että sydänkohtaus johtuu verihyytymästä, mutta mikroskooppinen tutkimus voi osoittaa, että sekä sydänkohtaus että verihyytymä johtuivat (verisuonen) tulehduksesta (joka puolestaan johtui todennäköisesti myrkkypiikistä).

3. Kokemuksen puute mikroskopialöydösten arvioinnissa. Monet patologit eivät myöskään näytä haluavan tunnustaa ”huoneessa olevaa norsua”.

4. Tuskin kukaan patologi ilmoittaa epäilyttävistä rokotusvammoista ja kuolemasta.

Tämän seurauksena viralliset tilastot ja patologiaraportit ovat erittäin epäluotettavia ja aliraportoituja.

PÄÄTELMÄT

COVID-rokotukset näyttävät aiheuttavan sekä paljon lisää syöpiä ja nopeasti kasvavia syöpiä (”turbosyöpä”) että autoimmuunisairauksia. Kasvaimet voivat liittyä tulehdukseen. Patologien havaitsemat tapaukset ovat todennäköisesti vain jäävuoren huippu.

Tri Krüger tuntee olonsa sekä väsyneeksi että avuttomaksi. Hän näkee ihmisiä tapettavan, mutta hän ei voi tehdä asialle juuri mitään. Ihmiset ”vaihtavat kanavaa” ja kollegat jopa kyseenalaistavat hänen pätevyytensä. Kollegat eivät näe pahaa, eivät kuule pahaa eivätkä puhu pahaa.

KATSO MYÖS:
Tieteellinen todiste siitä, että mRNA aiheuttaa syöpää. | Joel Smalley
https://metatron.substack.com/p/scientific-proof-that-the-mrna-causes

Lääketieteen jatko-opiskelijat raportoivat vähintään 6-kertaisesta syöpädiagnoosien lisääntymisestä valmistuvien lääkärien ryhmässä | tohtori Sam Dubé:
https://rumble.com/v1du40r
👆 Katso tämän videon kuvaus, jossa mainitaan myös mahdolliset mekanismit ja monet viittaukset.

LÄHDE: https://rumble.com/v1do1rb

Suomentanut:
Seppo Sutinen
patologi