fbpx

PCR-testin kehittäjä on saanut vahingonkorvausvaateen ja julkaisua vaaditaan poisvedettäväksi

RT-PCR -menetelmä (jota Suomessakin käytetään) on kohdannut merkittäviä vastoinkäymisiä, sillä testin kehittäjä professori Christian Drosten on saanut 15.12.2020 vahingonkorvausvaateen Reiner Fuellmichin asianajotoimistolta. Fuellmich on todella kovan luokan asianajaja, joka on taistellut menestyksellä isoja yrityksiä vastaan ja voittanut. Vahingonkorvausvaateessa käydään yksityiskohtaisesti läpi testimenetelmän puutteet ja perusteet, mm. väitteet siitä, ettei virukselle olisi immuniteettia, että olisi tartuntariskiä ilman oireita, PCR-menetelmän käyttö diagnostiikkaan, että terveysjärjestelmä ylikuormittuisi, vapaudenrajoitukset lääkkeenä jne. Vahingonkorvausvaade kokonaisuudessaan löytyy saksan kielellä tästä linkistä.

Samanaikaisesti on menossa 22 arvostetun tieteilijän vaatimus vetää Drostenin julkaisu koskien RTPCR-menetelmää pois Eurosurveillance-julkaisusta. Vaatimuksessa osoitetaan ko. testistä kymmenen oleellista virhettä. Abstrakti alla kuvakaappauksena.

https://cormandrostenreview.com/report/

Kiinnostavasti jopa WHO on 7.12.2020 pyytänyt kiinnittämään huomiota PCR-testien monistuskertojen määrään:

”The design principle of RT-PCR means that for patients with high levels of circulating virus (viral load), relatively few cycles will be needed to detect virus and so the Ct value will be low. Conversely, when specimens return a high Ct value, it means that many cycles were required to detect virus. In some circumstances, the distinction between background noise and actual presence of the target virus is difficult to ascertain.”

4 vastausta artikkeliin “PCR-testin kehittäjä on saanut vahingonkorvausvaateen ja julkaisua vaaditaan poisvedettäväksi”

Kommentit on suljettu.