fbpx

Yksityinen valtamedia kuolee ja se on sille ihan oikein

Hesarin (ja muunkin puoliyksityisen valtamedian) levikki on ollut monta vuotta sellaisessa pudotuksessa, että tilastot on piilotettu näkyvistä. Verratkaapas esim. vuosia 2019 ja 2021 MediaAudit Finlandin levikintarkastusluvuista:

2019

Vielä vuonna 2019 lista oli hyvin pitkä. Silloin, kuten muutamana aikaisempana vuotenakin, levikkiluvut olivat vapaassa pudotuksessa.

2021

Vuonna 2021 tarkastettavien levikkien lista on kutistunut vain 22 mediaa käsitteleväksi, jossa on sellaisia medioita kuin Martat-lehti ja Paraisten kuulutukset. Kaikki aiemmin isot yksityiset maksulliset mediat Kauppalehteä lukuun ottamatta ovat poistuneet näkyvistä.

Yksityisellä medialla olisi (ollut?) miljardin euron paikka haastaa Yle, mutta sen sijaan on ruvettu laulamaan samaa Yle-globalistien laulua Mediapoolin ohjauksessa. Olen kirjoittanut tähän blogiini Mediapoolista kaksi juttua:
https://ossitiihonen.com/2020/05/07/mediapooli-orwellilaista-sananvapautta-puolustamassa/
https://ossitiihonen.com/2020/05/14/mediapooli-uhkailee-ja-ohjailee-somevaikuttajia/

Ihmettelen, että yksityisten medioiden omistajat sallivat asian, mutta taitavat olla samaa globo-sakkia. Puhtaasti yksityisestä mediasta ei voi enää puhua, sillä mediat ottavat valtion mediatukea vastaan. Vai onko Suomessa enää edes muita yksityisiä omistajia kuin Antti Herlin, jonka hallussa Sanoma oyj on? Onko globalistinen agenda niin voimakas, että sen vuoksi yksityiset mediat uhrataan? Miksi ihmiset ostaisivat samaa valehtelua omalla rahallaan kun Yle tuottaa sitä jo verovaroin?