fbpx

Marinin hallitus haluaa laillistaa syrjinnän ja tehdä meistä orjia

Helsingin Sanomien tänään julkaisemien tietojen mukaan Suomen hallitus tulee esittämään koronapasseja ja syrjinnän laillistamista ensi viikolla. Esitys on kiedottu korulauseisiin yhteiskunnan avaamisen mahdollisuudesta, mutta käytännössä se tarkoittaisi koronarokottamattomien syrjintää. Syrjintä ulkoistetaan yrityksille.

Syrjintä on kielletty Suomen perustuslain, Suomen solmimien kansainvälisten sopimusten (Oviedon sopimus, Unescon sopimus), Euroopan neuvoston tammikuussa tekemän päätöksen, sekä lääkärien Nürnbergin säännöstön mukaan. Syrjintä on Suomen laissa kielletty vielä erikseen yhdenvertaisuuslaissa mm. terveydentilan perusteella. Nämä syrjinnän kiellot koskevat myös yrityksiä.

Terveystilatiedot ovat aiemmin olleet tiukasti suojattuja ja henkilökohtaisia, eivätkä ne ole kuuluneet kenellekään muulle kuin henkilölle itselleen. Nyt ne ollaan avaamassa kaikille muille.

Ihmiset jaotellaan kasteihin. Vaikuttaa siltä, että Suomessakin länsimaiset periaatteet syrjimättömyydestä ja vapaudesta on heitetty kaikkien muiden lakien mukana romukoppaan. Taudin edessä, joka ei ole nostanut kokonaiskuolleisuutta, eikä täytä yhtäkään tartuntatautilain kriteeriä yleisvaarallisuudelle. Terveydentilapasseille ei ole mitään lääketieteellistä perustetta, vaan ne ovat syrjinnän ja sorron väline, jolla meistä tehdään orjia.

Kysy kansanedustajaltasi, erityisesti jos olet hallituspuolueen kannattaja, että onko se sosialidemokratiaa, keskustalaisuutta, vihreyttä, vasemmistolaisuutta tai rkp-läisyyttä, että kanssaihmisiäsi aletaan syrjimään oletetun tai todellisen terveydentilan perusteella?

Vasemmistopuolueet ovat perinteisesti huutaneet ihmisoikeuksien perään – miksi nyt ei kuulu mitään? Onko liitto kansainvälisten lääketehtaiden omistajien kanssa niin herkullinen, että periaatteet voidaan unohtaa? Vai onko mitään periaatteita enää jäljellä?