fbpx

Suomenpelastussuunnitelma – Järkevän hallituksen ohjelma

Sanna Marinin hallitus lienee Suomen kirjoitetun historian tuhoisin hallitus. Viimeisten kahden vuoden aikana on tehty suuri joukko päätöksiä, joilla Suomen itsenäisyyttä, taloutta ja omavaraisuutta on murennettu pala palalta ja saatettu maa yhä pahemmin ulkoisten voimien ohjaukseen.

Voidaanko tämä tuhoisa kehitys pysäyttää? Käyn tämän kirjoituksen alussa lyhyesti läpi mitä on tapahtunut viime aikona ja lopuksi paneudun siihen, mitä pitäisi tehdä.

Suomen perustuslakia on rikottu laskujeni mukaan ainakin viisi kertaa Sanna Marinin hallituksen toimesta:
1. Keväällä 2020 Suomen kansalaisten liikkumisoikeuden rajoittamiset Suomen rajojen yli.
2. Perustuslakivaliokunnan antamien kirjallisten ohjeiden rikkominen kesällä 2020 EU-neuvotteluissa.
3. Neuvottelumandaatin antaminen Ruotsin pääministerille.
Yllä olevat kolme tapausta on käyty tarkemmin läpi tässä blogissani olevassa analyysissä syksyllä 2020. (1.)
4. EU-tukipakettiin osallistuminen keväällä 2021.
Päätös tehtiin yhdessä äänestykssä 2/3 -osan enemmistöllä, vaikka siihen olisi vaadittu kaksien perättäisten valtiopäivien päätös. Lisäksi päätös tehtiin painostuksen alla. (2.)
5. Rokotepassin käyttöönotto ja SoTe-alan koronarokotuksiin painostaminen. (3.,4.)

Globalistien pelikirjassa on tällä hetkellä viisi pääkeinoa, joilla kansallisvaltioiden identiteettiä ja tulevaisuudenuskoa murretaan:
1. Koronahuijaus (5.)
2. Ilmastohuijaus (6.)
3. Kehitysmaista tulevien kansainvaellusten ohjaaminen maahan
4. Valtioiden velkaannuttaminen
5. Kansallisvaltioiden sitominen kansainvälisiin organisaatioihin

Kyseessä ei ole mikään uusi viritelmä, vaan toimivaksi havaittu, noin sata vuotta vanha kommunistien pelikirjan mukainen vapaiden ja itsenäisten kansallisvaltioiden vähittäinen horjutusmenetelmä, jota nyt toteutetaan uusilla mausteilla. (7.)

Suomessakaan kyse ei ole pelkästään viimeisten kahden vuoden aikana tapahtuneesta kehityksestä, vaan kymmenien vuosien hitaasta hivuttamisesta, jossa kansa on hiljalleen demoralisoitu lapsista lähtien (8.) ja päätöksentekijöiksi on valikoitu epäitsenäisiä tottelijoita, jotka valitun hetken tullen eivät kyseenalaista kansalle tuhoisia toimia. Tämä valittu hetki on nyt koittanut. Menossa on vähintään länsimaailman kattava kansojen alistaminen. Olen spekuloinut vallankaappaajien keinoja ja motiiveja aiemmassa kirjoituksessa. (9.)

Onko globalistien projekti pysäytettävissä?

Kyllä se on. Kyse on vain siitä, onko kansa tietoinen siitä mitä tapahtuu ja haluaako riittävän suuri osa kansasta pysäyttää tuhoisan kehityksen. Kirjoitin alle lyhyehkön listan tarvittavista toimista, jos sellainen ihme tapahtuisi, että Suomeen sattuisi muodostumaan rehellinen kansallismielinen hallitus.

  1. Koronahuijaus on lopetettava välittömästi. Mitään yleisvaarallista tartuntatautia ei ole ollut, eikä ole Suomessa käynnissä. Kansalaisia sortavat ja perusteettomat pakot, mm. SoTe-henkilöstön koronarokotusvaatimus on poistettava välittömästi. Ihmisyksilön itsemääräämisoikeutta on kunnioitettava.
  2. Suomen perustuslain kunnioittaminen. Sanna Marinin hallitus on rikkonut perustuslakia ainakin viisi kertaa, eikä oikeuskansleri ole puuttunut asiaan. Tulevan hallituksen on kunnioitettava perustuslakia ja ihmisoikeuksia.
  3. Suomen on erottava EU:sta ja kaikista muistakin kansainvälisistä järjestöistä kuten WHO:sta, jotka yrittävät suomalaisia sortaa. Uudelleenitsenäistyminen voidaan tehdä myös siten, että erotaan ensin eurosta. Ekonomisti Tuomas Malisen mukaan Suomi on euroaikana menettänyt 20 % kansantuotteesta verrattuna Ruotsiin, jolla on oma valuutta.
  4. Lisätään suoran demokratian osuutta mm. kansanäänestyksillä.
  5. Nostetaan kaikkien työntekijöiden palkkaa 10 % ja lasketaan työnantajien eläkevakuutusmaksua 40 %. Tämä voidaan tehdä uudistamalla eläkejärjestelmä (10.), sillä nykyinen on mätä. Eläkevakuutusmaksut ovat viisinkertaisia tarvittavaan nähden. Oikea taso on 5% nykyisen 25% sijasta.
  6. Arvonlisävero 15 % tasolle. Sähkön ja polttoaineiden hinnat alas. Suomi on laaja ja kylmä maa. Asuminen ja liikkuminen, eläminen, ei saa olla kallista. Eläkevakuutus- ja arvonlisäveromuutokset tuovat Suomen talouteen kymmeniä miljardeja euroja lisää vuosittain ja nostavat tämän maan ennennäkemättömään kukoistukseen.
  7. Kansalaisen on saatava valita lääkärinsä ja hoitopaikkansa. SoTe-alueille on mahdollistettava lait, jotka sallivat tämän.
  8. Ilmastohysterian lopettaminen. Hiilidioksidi on kasveille välttämätön arvokaasu ja siitä on pulaa. Ihminen ei ole syyllinen ilmastojen muutoksiin.
  9. Massasiirtolaisuuden lopettaminen. Kyse on kansallisvaltioiden itsepuolustuksesta, sillä globalistieliitti haluaa lopettaa kansallisvaltiot massasiirtolaisuudella. Meidän on voitava valita, keitä tänne tulee.
  10. Itsenäinen vahva puolustus ilman sotilasliittoja.
  11. Omavaraisuus. Suomen on pärjättävä yhteiskunnan perustoiminnoissa ilman vieraan apua. Muissa maissa on tehty järjettömiä päätöksiä mm. energian osalta ja satsattu sattumasähköön kuten tuuli- ja aurinkovoimaan. Tämä johtaa sähkökatkoihin, kaksinkertaisiin investointeihin ja kalliiseen energiaan. Meidän ei tarvitse toistaa muiden maiden virheitä. Suomessa on satojen miljardien eurojen kansallisvarallisuus turpeessa. (11.)

Viitteet:
1. https://ossitiihonen.com/2020/10/23/sanna-marinin-hallitus-rikkoo-jatkuvasti-perustuslakia-aikooko-oikeuskansleri-tuomas-poysti-painaa-kaiken-villaisella/
2. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8a3134c1-642e-4521-bed4-c2797a164144
3. https://ossitiihonen.com/2021/09/15/marinin-hallitus-haluaa-laillistaa-syrjinnan-ja-tehda-meista-orjia/
4. https://ossitiihonen.com/2021/11/15/avoin-kirje-perustuslakivaliokunnan-jasenille-k-passeista-tyopaikoilla/
5. https://ossitiihonen.com/2021/08/19/korruptiopandemia/
6. https://www.youtube.com/watch?v=OwqIy8Ikv-c&t=9s
7. https://tokentube.net/v/2164105232/Yuri-Bezmenov—KGB-n-loikkarin-haastattelu
8. https://ossitiihonen.com/2019/10/31/kayko-sinunkin-lapsesi-aivopesukoulua/
9. https://ossitiihonen.com/2021/11/21/enta-jos-meita-todellakin-perataan/
10. https://ossitiihonen.com/2020/07/11/talous-nousuun-jokaiselle-tyontekijalle-10-palkankorotus-ja-tyonantajalle-40-alennus-elakemaksuihin/
11. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/7914