fbpx

Fimean johdolle: Keskeyttäkää k-rokotukset heti

Hyvä ylijohtaja Eija Pelkonen!

Pyydän, että Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea keskeyttää heti menossa olevat koronarokotukset.

Sivustonne mukaan haittailmoituksia on tehty jo 653, joista 201 vakavia. Kun lasketaan noiden haittavaikutusilmoitusten perusteella, niin rokotusten laajentuessa on odotettavissa valtava rokotuskatastrofi. Vakavia ilmoituksia on odotettavissa lähes 3000. Ilmoitukset voivat käsittääkseni sisältää useita henkilöitä. Vakavia vaikutuksia, kuolema mukaan luettuna, on tällöin odotettavissa enemmän kuin mitä ilmoitusten lukumäärä osoittaa. Luku lienee vain teidän tiedossanne.

Jouduin laskemaan odotusarvon 19.2.2021 lukujen perusteella, sillä 22.2.2021 tilanne on väärin laskettu, kuva otsikkokuvassa. Laskelmissa tehdyt virheet saavat epäilemään muidenkin laskelmienne pätevyyttä.

Uskon, että Fimeaan kohdistuu painostusta rokotusten jatkamiseksi. Pyydän teitä siitä huolimatta – tehkää velvollisuutenne, tehkää oikein.

Olen lähettänyt yo. avoimen kirjeen myös kirjaamoonne.

Ossi Tiihonen

Yksi ajatus artikkelista “Fimean johdolle: Keskeyttäkää k-rokotukset heti”

Kommentit on suljettu.