fbpx

Pois kansan kukkarolta — Ilmastopolitiikka hyödyttää vain ilmastoteollisuutta

KESTÄMÄTÖNTÄ KEHITYSTÄ

Poliittisia ja taloudellisia etuja palvelemaan luotu kansainvälinen ilmastonmuutospaneeli (IPCC) on johtanut poliitikkoja, mediaa, ympäristönsuojelijoita ja kansaa harhaan vuosikymmeniä. 

CO2-harhaluuloa ei tieteen havainnot vielä 30 vuoden katastrofipelottelun jälkeenkään tue. Kyse on tekemällä tehdystä pelotteesta, jota ajetaan miljardöörien ja YK:n pyrkimyksen ajamiseksi maailmanlaajuisesta hallinnosta sopimuksin, laein ja veroin, valtioiden itsenäisen vallan ylittäen. Olemme maksaneet jo nyt tästä perusteettomasta pelotteesta aivan liikaa. Ei lisätä sillä enempää valtion velkaa lastemme maksettavaksi.

Tarpeettomien ja tehottomien “tuulipuistojen” ja aurinkopaneelien maksattaminen kansalla verovaroista annettujen tukien kautta. Tehottomuuden lisäksi ne turmelevat maiseman, pilaavat ihmisten ja eläinten terveyden, sekä kuluttavat tuhlaillen luonnonvaroja. Kallista ja kestämätöntä kehitystä

Maksamme jo nyt aivan liikaa energiasta näiden “uusiutuvien” tuuli- ja aurinkoenergiaprojektien kustantamiseksi. Kylmässä ja pimeässä maassa kuljemme talouseliitin ehdoilla kohti kurjuutta. Suureksi paisunut ilmastoteollisuus on ainoa hyötyjä.

Lapsiamme on aivopesty kouluissa epätieteellisen hiilipelotteen varjolla vuosikymmenet. Ilmastoahdistus on kokonaan median ja koulutuksen aiheuttama merkittävä haitta. Kuka kantaa vastuun? 

Aurinko on ilmastomme hallitsija. Ihmistoiminnan ilmaan vapauttaman hiilidioksidin rooli on kokonaisuudessa vähäinen. 

Todellinen saastuminen, kuten muovit,hengitysilman saasteet, kemikalisaatio jne. ovat oikeita ympäristöongelmia, joiden korjaamiseen pitää panostaa.

Sanotaan ei perusteettomalle hiilipelottelulle!

Lisää tietoa löydät esimerkiksi Ilmastofoorumin sivuilta. 
Keskustelua aiheesta fb/ilmastofoorumi

Lähde: 

Vaikka uskoisi CO2 teoriaan, on sen perusteella vaaditut toimet järjettömiä

IPCC vaatii maapallon keskilämpötilan nousun rajaamista 1,5 asteeseen teollistumista edeltäneeseen aikaan verrattuna. Nordhausin laskelmat osoittavat, että vaatimus on sekä taloudellisesti että käytännössä mahdoton. 

Hiilipelottomat-kollektiivi

Tämä blogikirjoitus on osa sarjaa ’15 päivää ilmastoa’, jossa erään lopetetun blogin parhaat kirjoitukset on kopioitu tähän blogiin. Kirjoituksia tulee yksi päivässä 15 päivän ajan alkaen 24.10.2023.