fbpx

Hourulan väen ilmastovallankumous

Mikko Paunio on kirjoittanut jälleen kirjan, jonka tietoja et valtamediasta löydä. Hänen aikaisempi kirjansa Vihreä valhe käsitteli samaa teemaa – kuinka vihreä ajattelu tuhoaa luontoa ja tappaa ihmisiä. LL, LKT, dosentti, lääkintöneuvos Paunio omaa valtavan kokemuksen useiden kansainvälisten instituutioiden ja Suomen sosiaali- ja terveysministeriön palveluksesta.

Tällä kertaa Paunion ajatukset on paketoitu helposti sulavaan, pilapiirroksilla kuvitettuun, mutta painavaa asiaa sisältävään muotoon.

Paunio ei todellakaan säästele sanojaan. Poimintoja kirjasta:

Vihreät ovat huumorintajuttomia elämämme nokkavia tekohurskaita ankeuttajia kaksoisstandardeineen, hyvesignalointeineen ja moraaliposeerauksineen. Vihreiden vaatima ympäristön pelastamisella perusteltu elämämme ankeutus ei koske vihreää eliittiä itseään, vaan on taas käymässä niin kuin George Orwell ”edellisellä kierroksella” Toisen Maailmansodan jälkeen terävästi kommunismia havainnoi ”Eläinten Vallankumous” kirjassaan: Sioista tuli lopulta tasa-arvoisempia kuin muista eläimistä.

Nykyinen yhteiskunnallinen keskustelu ympäristöasioissa on täysin vieraantunut luonnontieteellisestä ajattelusta. Jokainen voi tämän asian tarkastaa googlaamalla sanoilla ”penis climate social construct”. Sillä löytää mainion ”identiteettitieteeseen” kohdistetun pilan. Identiteetti-ideologian mukaiseen ilmastokeskusteluun kyllästyneet veijarit kirjoittivat pilakirjoituksen siitä, kuinka penis sosiaalisena konstruktiona aiheuttaa ilmastonmuutosta. Se meni vertaisarvioinnin läpi äärivasemmistolaisessa ”tiedejulkaisussa” ja naurua piisasi. Kirjoittajien tavoitteena oli tehdä julkaisu, jossa yksikään lause ei sisällä järkevää ajatuksenjuoksua, mutta jonka teemat hivelevät äärivasemmiston hellimää ajatusta valkoisen keski-ikäisen heteromiehen pahuudesta.

Vihreät millenniaariöyhöttäjät ovat pumpulissa kasvaneita elitistisiä Hourulan väen ammattivallankumouksellisia.

Värikkään kielenkäytön ja pilapiirrosten lomassa on vakavaa asiaa. Tiesitkö esimerkiksi, ettei kehitysmaiden korkea lapsikuolleisuus johdu yleensä ruoan puutteesta? Vihreän ideologian mukaisesti vain juomavesi on tärkeää. Ihmisen pitäisi kuitenkin pystyä käyttämään 150-200 litraa talousvettä perushygieniaan vuorokaudessa. Nyt tätä WHO:n suositusta ei täytetä ja se johtaa ripulitautien lisääntymiseen ja korkeaan lapsikuolleisuuteen alle vuoden ikäisillä.

Kirjaa saa ostaa useimmista kirjakaupoista. Sen julkaisu tapahtui tänään Perussuomalaisten Työmiehen tuumaustunnilla: