fbpx

Onko sosialistihallitus Keskustan tuella nostamassa bensan hintaa 50 sentillä?

Kirjoitan poikkeuksellisesti tämän kirjoituksen osin huhuun perustuen. Ottaen huomioon hallituksen totuudenpuhumisvajeen viime aikoina mm. Al-hol -kysymyksessä, luulen todellisuuden olevan vieläkin karmeampi. Vihreät haluavat käyttää ilmastotoimiin kaksi miljardia pelkästään vuonna 2020:

Hallituslähteistä on tihkunut tietoa, että hallituksen sosialistit suunnittelevat 30 sentin korotusta polttoaineiden hintoihin ’ilmastonmuutoksen torjumiseksi’. Menemättä perusteluun sen syvemmälle, voidaan todeta, että ihmiskunta ei pysty vaikuttamaan ilmastojen muutoksiin merkittävästi, jos ollenkaan.

Ym. 30 sentin lisäksi on hintoihin lisättävä jo päätetty 6,7 sentin korotus vuoden 2020 kesällä sekä RED II (= jakelu- ja sekoitevelvoitteen suuruudenhullu kansallinen tulkinta) korotus noin 7 senttiä. Kun kaikki lasketaan yhteen, lisäten ALV ja huoltovarmuusmaksu, niin bensapumpulla hinta nousee käytännössä lähes 50 senttiä. Kaikki tämä ainoastaan siksi, että tulevakin hallitus haluaa Suomen olevan kokoaan suurempi globaalissa ilmastotorjunnassa.

Onko Keskusta tietoinen tästäkään suunnitelmasta? Tajuaako Keskustan johto, millaisessa hallituksessa puolue on mukana? Mikäli ym. korotukset astuvat voimaan, muuttuu maaseudulla ja taajamissa liikennöinti hyvin kalliiksi.