fbpx

Kari Immonen: Ilmastohulluus on aivopesua, eivätkä suinkaan skeptikot ole häviten kadonneet

Tämä kirjoitus on julkaistu alun perin US Puheenvuorossa. Ilmeisesti kirjoituksessa esitettiin vääriä mielipiteitä koska US on poistanut kirjoituksen sivuiltaan. Minulle kävi syksyllä 2018 samoin. Karin luvalla julkaisen hänen kirjoituksensa alla uudelleen. (OT)


Kuinka pitkälle Suomen kansa antaa ilmastohulluudella itseänsä nenästä vedättää?!  Aikamme historian suurin globaalinen huijaus ei suinkaan ole totuus, vaikka sitä kovasti hokien yritetään sellaisena paisutellen levittää.

Ihmettelen, jos Suomen Ilmatieteenlaitoksessa ja Yliopistoissa yms. ei olisi vakituisilla palkkalistoilla vakaasti työssä olevia oppineita tohtoreita ja professoreita, jotka asemaansa pääsemiseksi tietävät jo oikein varsin hyvin koko tämän planeettamme aikaisemman historian suurista ilmaston muutoksista, jotka aivan luonnollisesti ovat tapahtuneet.

Lämpötilat ovat hiljalleen nousseet ja laskeneet jo vuosituhansia, koska aurinko tarkkoine sykleineen saa sen aikaan, ilman ihmisen merkittävää vaikutusta.

Eikä tämä ole tässä maailmassa yhtään mitään salaista tietoa tuntemuksena, vaan aivan vapaasti avointa paljasta totuutta kaikille.

Kuitenkin poliittisesti ohjautunut Vihreä Marxistien kaappaama IPCC vannoutuneiden seuraajiensa kanssa suhtautuu siihen jyrkän kielteisesti ja haluaa sellaiset puheet puolestansa kaikkialla maailmassa vaimentaa.   

He maailman valtioille jatkuvasti toitottavat tietokoneiden hirmuisia ennustuksia, jotka eivät ole hyväksyttyä tiedettä, vaikka sitä ovelan ohjaavasti sisälle runnotaankin eri maista tulevien ministereiden yhteisiin kokouksiin.

Hiekkapohjalle kuitenkin kaiken väittämänsä perin kyseenalaisesti rakentavat. Ei kannattaisi kenenkään olla mukana!

IPCC:n hyvin jyrkästä vastustavasta asenteesta muuhun tutkittuun ilmastotieteeseen, josta eivät halua kenenkään koskaan kuulevan eikä tietävän, nousee mieleen historiasta Katolisen Kirkon suhtautuminen totuuden todistajiin, heitä kerettiläisiksi kutsuttiin.  

Koska suurista yrityksistä huolimatta näitä kerettiläisiä ei pystytty kokonaan saamaan hiljennetyksi, he joutuivat Paavia uhmatessaan käskystänsä säälimättömästi vainotuiksi, heitä vangittiin, perin vihamielisillä tavoilla kidutettiin ja tapettiin.

Totuuden todistajat yhä tänään eivät vaikene!

Muistan oikein hyvin 1950-luvulla kansakoulussa opettaja otti jo alaluokalla maantiedossa kartalta puheeksi Grönlannin (Greenland = Vihreä maa). Hän sanoi, että nimellä on merkitystä, jääpeitteen paikalla on täytynyt joskus olla vihreätä maata.

Tänään tiedetään historiasta, että siellä vihreillä niityillä on ollut Viikinkien asutuksia.

Siksipä on täysin naurettava asia, että IPCC määräävässä roolissaan valmistelee kansainvälisiä ilmastokokouksia, kuten oli Pariisissa. Niissä tavalla tai toisella pelotellaan uhkakuvilla, joilla tarkoituksena on saada valtioilta pulitettua pois jatkuvasti yhä enemmän veronmaksajien rahoja.

Kaikkien pitää nyt yhdessä oikein tiukasti sitoutuvalla tavalla ryhtyä estämään pientä globaalisen lämpötilan nousua.

Tuo lämpötila on kuitenkin aikaisemmin ollut huomattavasti korkeampi, johon Viikingit sopeutuivat omalla tavallaan Grönlannissa, kunnes tuli aika lähteä sieltä pois.

Ihminen kyllä kykenee sopeutumaan aina ympärillä vallitsevan ilmaston mukaan. Sen ajoittaista perin suurta hiljalleen tapahtuvaa muutosta ei kukaan pysty estämään. Sellaiseen pyrkivä tekeminen on jo ajatuksena mitä typerintä.

Toivottavasti pääministerimme Antti Rinne heittää sellaiset tavoitteet kokonaan yli laidan, olipa Pariisissa allekirjoitettu mitä tahansa.

Medieval Warm Period

Learn more about Medieval Warm Period

Geologic Evidence of Recurring Climate Cycles and Their Implications for the Cause of Global Climate Changes—The Past is the Key to the Future

Paljon löytyy tästä linkistä, suosittelen lukea:

https://www.sciencedirect.com/topics/earth-and-planetary-sciences/medieval-warm-period

Siispä, herää kysymys, että miksi kautta monien vuosien juuri ne ovat hiljaa, joiden tulisi ensimmäisenä olla tällä alueella maamme kansantalouden ja hyvinvoinnin varjelevaksi parhaaksi, niitä valppaasti valvovia ja haukkuvia vahtikoiria?! 

Eikö heidän herättävä äänensä tulisi selkeästi kuulua yli kaiken, kun ilmastohulluus isona buumina on hyökännyt koko maassamme, uuden hallituksen sisällä, aina maamme presidenttiä Sauli Niinistöä myöten?!

Ovatko kuitenkin Ilmatieteenlaitoksessa ja Yliopistoissa heidän työpaikkansa niin tiukasti ahdistaen alistettuja, Suomessa sisäisesti vaikuttavan, mutta etenkin ulkopuolelta jämerästi ohjaavan kansainvälisen ilmastomafian ison peukalon alla, että eivät rohkene itsenäisesti ajatellen tehdä ja sanoa? 

Kuitenkin onneksemme maassamme on olemassa ainakin yksi selkeä poikkeus. Esim. Kilpisjärvellä hyvin esimerkillinen Yliopiston tutkimuslaitoksella työtä tekevä Professori Antero Järvinen, joka rohkenee asiat halki sanoa juuri niin kuin ne ovat.

Professori: ”Ilmastonmuutosta liioitellaan liikaa”

31.10.2016 Maria Pohjala – MAASEUDUN TULEVAISUUS

”Kilpisjärven luonnossa ei ole havaittu merkittäviä muutoksia 50 vuoden aikana”.

”Professorin mukaan ilmaston lämpenemistä liioitellaan liikaa. Hallitustenvälinen ilmastopaneeli IPCC johtaa hänen mielestään yleistä ilmastokeskustelua harhaan ja valtiot ovat sen sätkynukkeja”.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/metsa/professori-ilmastonmuutosta-liioitellaan-liikaa-1.166774

Tietynlainen inhimillinen pelko helposti johtaa toiminnoissa varovaisuuteen, sillä jos silittää susikoiraa vastakarvaan, se ei silloin helposti jää pelkkään murinaan, vaan iskee terävillä hampaillaan ranteeseen kiinni.

Kyllähän tietenkin ensisijaisesti oman etunsa rakasta napaansa katsova haluaa varman päälle aina työpaikkansa säilyttää. Tiukasta ruodusta ei suinkaan sovi pois esiin astua, jotta ei omia ja muiden apurahoja vaaranna sen kauhean pannan pelossa.

Ettei paha mörkö pääsisi kuritonta iskemää, siksi tulevaisuuden kannalta turvallisempaa on vain siekailematta olla koko maailmaa eksyttävän IPCC:n toiminnan helmoissa, kiltisti unelmoida niistä isoista kansainvälisistä hillotolpista, kuten aikanaan teki kuuliaisesti Petteri Taalas, nyt YK:ssa.

Mitä nyt oikeasti tuosta jää jäljelle käsityksenä?

MOT – Jääkausihälytys (osa 1) https://youtu.be/MmqEdpjZx48

MOT – Jääkausihälytys (osa 2) https://youtu.be/XCail_MxAAw 

Ovatko tyypilliset suomalaiset poliitikot ihan liian helposti isoissa häikäisevissä kansainvälisissä ympyröissä pää niin kovasti pyörällä kaikesta uutuudesta silmät säkenöiden, että heitä henkisesti voidaan hienolti ilman vaikeutta vaatia muiden imussa mukana kulkemaan?

Tietenkin täysin sokeassa uskossa ryhtymään uusiin tekoihin, kun niitä on ensiksi päälle kaadettu monissa esityksissä ja puheenvuoroissa oikein suuresti painavalla tavalla.

Silti ei kenenkään tarvitse, eikä koskaan tulisi olla suomalaisena siellä mitään sisäistä alamittaisuuttaan kokeva peräkylän poika, eikä tyttö, joka täysin lumoutuneena on menettänyt Suomen maan ja kansan edun parhaaksi terveet aivot ja itsenäisen harkintakyvyn. 

Näyttääkö siltä, että maamme ministereille Arkadian mäellä linjaksi mukaan on evääksi annettu sääntö olla jokaisessa poliittisessa salongissa varman päälle vain nöyristelevä ja kuuliainen mallioppilas? Suomen pääministerit ovat EU:ssa alusta alkaen siinä sellaisessa kilpailleet.

Brysseliä pitää komeasti pokata tai kauniisti niiata, kokonaan muu tyystin unohtaa, sillä jokainen EU:n taholta tullut toiveiden pyyntö mitä parhaimmalla mahdollisella tavalla tulee aina toteuttaa.

Tavallinen suomalainen kyllä ihmettelee asioiden ja rahan menoa, kun kansamme varoista Jyrki Katainen makseli verrattain isoilla summilla muiden EU-maiden jäsenmaksuja, mutta samalla Suomi vastatuulessa selviää eteenpäin ainoastaan lisälainojen velkarahalla!

Eikö totisesti ole mitään muuta syvällisempää sanoin ja teoin järkevämpää taidollista tietä ensisijaisena kunnon osaamisena annettavana, kun sitä niin halutaan päästä ja olla siellä EU:n päättävässä ytimessä?

Tjaa, ainahan se johtaja on harhaanjohtajakin.

On meillä ainakin ollut yksi hyvin paljon työssänsä kokenut suomalainen poliitikko, ilmastoon liittyvissä ja muissa asioissa, aina visusti toimien Suomen parhaaksi, hyvin järkevästi jalat maan pinnalla kulkeva, monesti juuri viisaasti maamme eduksi toisin ajatteleva Meppi Eija-Riitta Korhola 15 vuotta Brysselissä, joka kautensa jälkeen teki rohkeasti ilmastoa koskevan väitöskirjan.

Olin tuossa väitöstilaisuudessa mukana kuuntelemassa, jossa erittäin harvinaisesti hänen kiinalainen vastaväittelijänsä nousi lopussa ylös, kehui Eija-Riittaa ja suositteli kaikille tätä hänen väitöskirjaansa luettavaksi.

KIOTON PÖYTÄKIRJAN NOUSU JA TUHO-

ILMASTON MUUTOS POLIITTISENA PROSESSINA

Ministerimme ovat kyllä ahkerasti mukana maailmalla luksus oloissa pidettävissä monissa ilmastokokouksissa ja hyvin kiltisti allekirjoittelevat vaadittaessa yhteisiä sopimuksia. Niiden pohjimmainen tarkoitus on kuitenkin ilmastopolitiikan vahvistamista pelkästään ihmisten ja rahavirtojen harhaan vedätyksessä, kansojen isoa häikäilemätöntä sumutusta ilmastotieteen nimissä.

Ne allekirjoitukset eivät aina ole ensiksi yhtään sitovia, mutta kohta jälkeenpäin Bryssel onkin sitten siitä täysin eri mieltä, koska tiukassa pakkopaidassa EU omia jäsenmaitaan tietenkin haluaa vapaasti rahastaen puliveivata.

Tämä on järkyttävää onnettomuutta, että suomalaisia veronmaksajia aina yhä vain näin jallittaen halutaan lisää sitoa tiukasti mukaan kansainvälisessä ilmastomaniassa sellaiseen vahingolliseen kelkkaan, jossa kansantaloutemme yhä syvemmälle kiihtyvässä alamäessä romuttuu, kun äkisti iskien tulevat rajat vastaan ilman minkäänlaista kykyä jarruttaa! 

Donald Trump ei yhtään ilman mitään päteviä vakavia syitä siitä päättäväisesti sanoutunut irti, eivätkä mitkään muutkaan järkevät maat, koska heillä on terveet elämään kuuluvat hoksottimet ja itsesuojeluvaisto oman kansansa parhaaksi tallella.

HUOM! Kaikella täydellä selkeydellä tässä nyt ihan suoraan sanottuna: ”Globaalisesta ilmastosta on tullut aivopestyjen uskonto siitä kuin Al Gore Vihreän Marxismin isot emävalheet koko maailmalle isolla suulla rinta kaarella lateli, median laajan kirjon kaikkialle toitottelemana. 

Silti ei kukaan ihminen ole grillattu kuin mikroaaltouunissa, eikä merivesi ole noussut Helsingin kauppatorin rannasta ylös Tuomiokirkon rappusia, jotka olisi pitänyt jo tapahtua!” 

HUOM! Miksi tämä kaikki ääretön järjettömyys, että yhä vielä tuota samaa vanhaa jatkettua valhetta valtioiden ohjenuoraksi omaksutaan?!

CO2 ei ole ilmakehässä mikään ihmiselle vaarallinen myrkky, vaan kasvien välttämätön ruoka. Kaikki hiilijalanjäljet ovat täyttä ihmisen elämää nakertavasti manipuloivaa hulluutta! 

CO2 on suuresti lisääntynyt ilmakehässä ja samoin myös viheralueet ovat rehevöityneet, pystyen valtaamaan uusia alueita kasvullensa sieltä, missä maaperänä ollut aikaisemmin erämaata. 

Aurinko ohjaa ilmastoa, ei CO2. Ilman kasvihuoneilmiötä me kaikki jäädytään tällä planeetalla!

Ilmastovalheessa on asioita, jotka on yhteen sidotussa nipussa laitettu sisälle samaan pakettiin, vaikka sen kaikki sisältö ei lainkaan totuudenmukaisesti kuulu yhteen.  

HUOM! Nimittäin siksi tulee selkeästi käsittää ensin CO2:n aiheuttama vaikutus ja sitten muut tehtaiden, laivojen, lentokoneiden, autojen yms. päästöt pakokaasuineen ihmisen terveydelle haitallisina saasteina, ovat vaikutuksina tykkänään aivan kaksi eri asiaa.

Ihmisen tekemät saasteet maassa, meressä ja ilmassa tulee tietenkin kansakuntien itse siivota, mutta jättää CO2 kokonaan rauhaan, koska se ei ole ihmiselle, eikä ilmastolle yhtään vahingollista.

Suomalaisissa tehtaissa on maailman parhaat suodattimet. Silti meillä Vihreät Marxistit haluavat niitä kaikkein puhtaimpina rangaista tasapäisesti yhdessä muun maailman suurien saastuttajien kanssa.

Koska eritoten, juuri tähän kaikkeen liittyvässä CO2:sta tehtiin tahallisella tarkoituksella valhe, jolla määräävästi pyöritetään koko maailmassa päästökauppaa!  Sen perustajana on tietenkin Al Gore, josta USA:ssa tuli rakettimaisesti hyvin lyhyessä ajassa iso miljonääri, mitä lie sitten tänään?

Mikä käsittämätön hullutus, että ihmisiä on alettu lihan syönnillä syyllistämään CO2 vuoksi. Nyt myös yhtä lailla kännykän käyttöä esitetään vielä uudempana syyllistävänä propagandana ilmastolle vahingollisena CO2 tuottajana, mitähän vielä revitään lisää?

Kuinkahan pahasti vielä vihreä mopo karkaa täysin käsistä näistä tämänkaltaisista järjettömistä asioista suoraan syyllistäen ihmisiä pelkästään CO2 valhetta hyväksi käyttäen?!

Vihreä Marxismi syvällisesti todellisessa perusluonteessaan kaiken taustalla haluaa kapitalistisen hyvinvoinnin epäonnistuvan pahoinvoinniksi, jos he vain saavat ihan kaikessa rauhassa olla määräävästi päällepäsmärinä, olipa yhteiskunnan alue mikä tahansa.

Ei pidä yhtään ihmetellä miksi Vihreät Marxistit haluavat hyvin hakeutuvasti tunkeutua yhä syvemmälle ihmisten elämään sisälle ohjailemaan, kuten nyt aivan pölhösti siinä miten syödään lihaa tai käytetään kännykkää.

HUOM! Heidän poliittiset juurensa ideologiana juontavat lähiaikamme historiaan. Sisällä suonissa virtaa henkenä sosialistinen punakommunismi. Petollisesti Vihreä päältä, mutta sisältä ollaan voimallisesti Punaisia kuin vesimeloni.

Aikanaan syntyi marxismi-leninismi, joka oli uuden Neuvostoliiton punakommunistisen puolueen virallinen ideologia. Pitkän ajan saatossa eri maiden hallitsijat ovat itse päättäneet miten sitä muovaten muotoilevat, jotta paremmin käytännössä sopivasti soveltuu omiin todellisiin tarkoituksiinsa, kuten esim. tämän päivän Kiinassa ja Pohjois-Koreassa.

Marxismi-leninismin aate muotoutui itsekin hyvin vahvaksi sosialistiseksi punakommunismiksi. Missä päin maailmaa tahansa sitä onkin valtioiden omana muokattuna versiona, yhteisenä piirteenä kuitenkin omaksuvat sellaisen poliittisen ohjelman, joka ei vaikutuksellaan kansan yksityiselämää kunnioita. 

Se mikä yksin on valtiolle hyvää, ainoastaan voi olla ihmisille hyvää. Tuo punainen juna ei kulje toisinpäin.

Vanhassa oikeaoppisuudessa valtio saa ainoastaan omistaa pääomaa, eivät yksityiset. Toteutetaan ainoastaan valtiokapitalismia, jossa ei sallita mitään yksityisyritteliäisyyttä. Kaikki koko kansa, yksinäiset ja perheet ovat jatkuvan tarkkailun alaisina, yhteiskuntaa pidetään hyvin tiukassa valvotussa kontrollissa.

Punakommunistisessa Neuvostoliitossa oli esim. hotelleissa, junien makuuvaunuissa, laivojen hyteissä mikrofonit, joilla kuunnellen äänitettiin.  Tavallinen kansa ei aina täysin tiennyt missä kaikissa paikoissa ja kenen kodeissa niitä siellä oli salaa laitettuina seuraamassa mitä oikein keskusteltiin.

Kansa eli dominoivan pelon alla, jossa kuka tahansa saattoi vihamielisesti ilmiantaa toisen, vaikka ei olisi tehnyt mitään kommunistisen ohjelman vastaista.

Punaisen aatteen terapiana ilmiannettuja passitettiin pakkotyöhön vankileirien saaristoihin Siperiassa. Monet kärsivät niissä kuolemaansa asti, vain ani harva pääsi palaamaan elossa takaisin.

Pekka Liskonmäki esim. kirjoittaa US 15.1.2013

Vihreäliike kehitettiin DDR:ssä länsimaiden tuhoksi.

”Harva varmaan tietää, että vihreäliike ja sen politiikka kehitettiin DDR:ssä kylmän sodan aikana. Se on kauniista nimestään huolimatta vihamielinen. Sen uskottiin osaltaan tuhoavan lännen taloudellisia voimavaroja ja siten heikentävän niitä sisäisesti.

Asialla olivat DDR:n parhaat ideologit ja talousasiantuntijat. Sosiologien ja psykologien suurta apua ei voida vahätellä. Vihreät ovat onnistuneet tehokkaasti tuhoamaan Suomen kilpailukykyä, joten voidaan todeta DDR:n olleen hyviä muussakin kuin huippu-urheilussa.

Suomessa vihreän tuhon soturina on yksi ylitse muiden. Satu Hassi. Hän on ollut nainen paikallaan. Meppi Eija-Riitta Korholan blogit kertovat ansiokkaasti vihreiden mustasta puolesta, joka verhotaan kauniin vihreäksi. Yltiöpäisen viherhörhöilyn kritisointi on jo vuosikausia ollut yksi hänen mieliaiheitaan.

Olen pohdiskellut vihreän liikkeen ideologiaa ja suhteuttanut sen heidän vaatimuksiinsa. Kansalaisten syyllistämisellä pyritään veroilla ja maksuilla kurjistamaan ihmisten arkielämää tehokkaasti. Se perustuu ideologian mukaisesti yksilön tuhoamiseen. Saadaan syntymään valtavia kustannuksia, joilla heikennetään taloutta ja kilpailukykyä.

Ongelmia syntyy hengittämisestä ja muusta normaalista elämänmenosta ja selitetään, että sinun kuuluu maksaa, kun kerran teet näin. Saunomisesta on kaikin keinoin koitettu tehdä vihreää rahasampoa. Hiukkaspäästöt tuhoavat ilmakehän. Siitä on useita tutkimuksia.

Vihersosialistit vain haluavat sälyttää kaiken muiden niskaan. Mahdollisimman paljon itselle ja mieluusti kirjaimellisesti muiden kustannuksella. Sitähän se sosialismi loppupelissä on. Itsekästä ja ahnetta. Ilmaston muutoksella on rahastettu biljoonia. Onko Suomella varaa olla 100% vihreä, kun kesää on vain 25% vuodesta?”

Kysymys on aikanamme Vihreä Marxilaisesta pakkomielteisestä halusta dominoida yhteiskuntaa, jos mistäkin keksitystä ja haetusta syystä vailla kunnollista totuuden pohjaa. Tikustakin saatu vouhotuksen aihe lietsovaan hysteriaan kelpaa kansan hätyyttämiseksi riesaan asti.

Se on kotien sisäiseen elämään puuttumista tahallisesti rassaavana häirintänä, ihmisten kallisarvoisena arvostetun rauhaisan yksityiselämän vapauden ilkeää tärvelemistä.

HUOM! Väittääkö joku vastaan, että eikö esim. Suomen koulumaailmassa ole tänään hälyttävän paljon oppilaita vakavasti hakemassa psykiatrien apua, koska vanhempien selän takana valtoimesti ovat täysin älyttömästi peloteltuina aikamme ilmastobuumiin liittyvien asioiden seurauksena?!  Kyllä tuollainen eksytys henkiseen elämään pahasti häiritsevällä tavalla jälkensä jättää.

Tänään on nuoria, joilla on vaikeata syvästi masentuneina yrittää kunnolla opiskella, koska heidän tulevaisuutensa on kokonaan turmeltu ilmastohulluuden täysin sekopäisellä aivopesulla!

Juuri tällaista Suomi ei ehdottomasti yhtään tarvitse nuoremman opiskelevan ikäluokan suhteen, koska heissä on maamme tulevaisuus!

Yhteiskuntamme länsimaisessa sivistyksessä on aina ollut turvallisesti suojattu ja arvostuksessa korkealle kunnioitettu selkeä yksityisyyden raja, jota nyt Vihreät Marxistit kaistapäisinä haluavat ylitse kävellen pilalle rampata.

Millä valtuuksin Vihreät Marxistit tunkevat itseään määräävillä haluillaan ajattelemaan muiden ihmisten puolesta, kotien sisäiseen käytännön elämään puuttuvalla tavalla?!  Onpas todellakin otsaa, koska ei kukaan sellaiseen ole kansan nimissä pyytänyt Suomen valtiolta apua!

HUOM! Valtioko se nyt puuttuen ohjailee kansan lihan syömistä, tai kännykän käyttämistä yms., eikö isopalkkaisilla todellakaan ole Arkadian mäellä muuta parempaa tekemistä?!

Kyllä olisi nyt hyvän sään aikana, niin kauan kuin sitä vielä kestää ennen kansan todellista vihaista suuttumista, kaikkein viisainta jättää kokonaan pois tuollainen epäterve sivistymätön tyyli, joka yli-innokkaassa vauhdissa vaikuttaa yhteiskunnassamme vahingollisena tahdittomuutena!  

Hyvin matillisen rauhallisesti olisi kaikille parasta keskittyä yksin luonnonsuojeluun. Siihen kyllä suomalaiset antavat lämmöllä kaiken tukensa, koska kaunis luonto maisemineen on niin rakas aarteemme!

Suomalaiset uuden sukupolven kaikki rakkaat nuoret, lempatkaa kaikki dominoivat punakommunistiset marxistit Vihreistä ulos!  Tai perustakaa suomalaisina täysin itsenäinen uusi heistä kokonaan vapaa puolue, antautuen maamme ja kansamme hyväksi pelkästään luonnonsuojeluun, mutta toisella nimellä.

HUOM!  Aihetta toki sillä alueella paljon riittää paneutua täydellisenä suurena parannuksentekona esim. uusiutuvan sähköenergian puolella, kuten järkyttävästi lisääntyvät maisemiamme pilaavat tuulimyllyt puistoineen Suomen kaikissa olosuhteissa!

Ne ovat olleet alun alkujaan vuosia sitten pelkästään CO2 valheen vuoksi pakkopullan kiilana ennenaikaisina torsoina iskostettuna valtakunnan sähköverkkoon, ryöstämään verorahoja pois paremmasta maamme kansan hyötykäytöstä, totaalisesti kaapattua hyvinvointia sivuraiteille suonsilmään.

Tuulivoimaan on pakon sanelemana tuhlattu tähtitieteellisiä summia valtion mielettömän isoissa tukiaisissa, tarpeettomasti yhä tänään, koska ne eivät itseänsä kannata.  Jos suinkin kannattavat, heti tietenkin tulisi perua kaikki tuet mitkä on jo päätetty vuosiksi eteenpäin, eikä sopia uusia!

Niillä summilla olisi saatu hyvin hoidettua koko valtakunnalle tänään ajan hermolla tärkeät asiat, kuten esim. eläkeläiset, vanhustenhoito, lapset, perheet, sairaat ja opiskelijat, myös tuiki tarpeellisesti autettu työttömille työpaikkoja, sitä lisää rahaa kipeästi tarvitaan muissakin tärkeissä haasteita, joita maassamme riittää!

Tuuli on kyllä taivaalla ilmaista, jonka avulla ikävä kyllä on jatkuvasti vain kovasti puhallettu tuulivoimahankkeissa isoja mittavan luokan vääriä voittoja vastoin suomalaisten veronmaksajien etua. 

Tuuli tai ei tuule, aina sovitussa tuulivoimahankkeen vinoutuneessa menettelyssä, veronmaksajien pelkäksi eduksi jää tuulimyllyjen lapojen pyörimisen tai paikallaan seisomisen kalliin lystin isosti maksaminen, koska ensisijaisesti tuulibisneksessä mukana olevien julmetun isosti täytyy voittaa.

Kuinkahan monta tuulibisneksessä mukana olevaa on jatkuvasti päätöksiin ratkaisevasti vaikuttamassa kansan valitsemana Suomen Eduskunnassa?!  Liikemaailmassa usein syytetään kartelleista ja annetaan sakkorangaistuksia, mutta tällainen kuuluu suoraan valtakunnan oikeuteen.

HUOM! Itsessään kannattamattomien tuulimyllyjen pakolliset varavoimalat toimisivat selkeästi paljon paremmin ja varmemmin koko maamme energian kustannustehokkuudessa, ihan ilman mitään tuulihärveleitä. Siis mikä mättää?!

CO2 valheella huijattu Suomen valtio turvatusti takaa varmat tukiaiset moniksi vuosiksi eteenpäin pienelle joukolle tuulivoimaan sijoittajille, nauttia siitä vuolaasti virtaavana ison hunajapurkin äärellä, unohtamatta siellä sakeana parvena pörrääviä ulkomaalaisia, jotka vievät verottomina saamansa voitot pois maastamme.

Nousseita sähkölaskuja, lisääntyvää tuulimyllyjen piinaa Suomen kauniiden maisemien roistomaisina pilaajina, niiden aiheuttamia kestämättömiä terveyshaittoja pyöriessään asutusten läheisyydessä.

Tämä kaikki on vain sitä hyvin tyypillistä vanaa minkä Vihreä Marxismi aina puuhissaan jälkeensä jättää, tietenkin iskien tarkoituksella kapitalistista hyvinvointia kansan kärsittäväksi. 

Tuulimafia taistellen puolustautuu aivan samoin kuin aikanaan tupakkateollisuus, että ei ole yhtään mitään ihmisen terveydelle vaarallista, joka raakaa häikäilemätöntä epärehellisyyttä! 

Vihreä Marxismi kyllä pitää meteliä sukupuuttoon katoavista lintukannoista, kun samalla ympäri maailman tuulimyllyt puistoineen säälimättä kuoliaaksi lahtaa sankoin joukoin lintuja ja lepakoita, myös isosti pieniä hyönteisiä, jotka ovat yksi merkittävä perusasia koko luonnon ruokaketjussa.

Vihreä Marxismi ilmastouskonnossaan antaa erilaisten lajien isoja ja pieniä lentäviä siivekkäitä oikein luvan kanssa tuulimyllyjen pyörivillä lavoilla vapaasti tappaen uhrata. Tämäkö on oikeata luonnonsuojelua? Ennemminkin on sen rumaa irvikuvaa!

Vihreä Marxistien kaksinaamaiset pahat kierot aikeet tekoinensa korreloivat ulkopäin ohjelmoitua ”Globaalista tahoa”, joka päämääräisesti haluaa läntisten valtioiden hiljalleen kasvavassa ylivelkaantumisen noidankehässä syöksyvän konkurssiin.

Maailmassa raha on valta, jota kaikki mahdolliset ovelat keinot pyhitettynä halutaan valtioilta vähitellen kokonaan päämääräisesti pois ottaa, jotta kaiken takajuonena se vain lisääntyisi yksin tietylle keskitetylle upporikkaan eliitin taholle, IMF/YK/NWO, joka kasvavana diktaattorina haluaa tällä planeetalla kaiken sanella.

Tämä tapahtui punaisessa kommunistisessa Neuvostoliitossa, joka määrätietoisesti aina huijaten yhä uudestaan hoki koko kansalle valhetta, että se totuudeksi muuttuisi eksytyksen aivopesussa.  

Siinä samassa marxismi-leninismin synnyttämässä sisäisessä punakommunistisen ideologian hengessä ei ole mikään muuttunut. Vanhaa samaa myrkkyä pulloissa, joissa etiketit vain vaihtuvat poliittisten puolueiden ja poliitikojen nimien mukaan.

Esim. piilo Vihreä Marxisteja löytyy hyvinkin Suomen muissa poliittisissa puolueissa, etenkin niissä, jotka ovat George Soroksen luotettavien yhteistyökumppanien listalla.

Totuus kuitenkin nousee vielä kuin öljy pintaan. Ihminen on saanut jo pitkään historiassa seurata vuosituhansien ajan globaalisessa ilmastossa jatkuvasti tapahtuvaa ihan normaalia muutosta. 

Aurinkotieteilijät ovat hyvin tarkkaan seuranneet auringon säännöllisiä syklejä. Olivatpa ilmastossa nyt tänään ääri-ilmiöinä mitä tahansa,  aikaa sitten lämpeneminen pysähtyi, siirtymisvaiheena globaalisesti hiljalleen viilenee ja seuraavat 15 -30 vuotta kuljemme kohti ”Pientä Jääkautta”. 

Ihmiskunnan kaukaisesta tallennetusta historiasta on jäljellä ikivanhoja aurinkotieteilijöiden muistiinpanoja aina nyt uusimpiin asti tutkia ja verrata.

HUOM! Ei yhdenkään suomalaisen pidä olla tietämätön, eikä unohtaa, varsinkin maamme oppilaitoksissa ei saa keneltäkään oppilaalta hyvin merkittävänä asiana piilotellen peitellä. Sillä siitä ei ole lainkaan kovin pitkä aika, kun maamme historiassa Saarijärven Paavo pisti pettuun puolet petäjäistä viime Pikku Jääkauden erittäin pahassa pula-ajan kylmässä.

Kiitos Luojalle, että energian suhteen Suomessa ovi aukaistiin uusille ydinvoimaloille, koko sydämestäni sitä kannatan!

Muutenhan tässä rakkaassa kotimaassani ei tuollaiselle ajalle olla yhtään mitenkään valmistauduttu.

Historiassa ruokaa ei silloin ollut riittävästi saatavana Suomessa, eikä muuallakaan Euroopassa maa antanut kunnolla kasvuansa, vaan suuresti tappava nälänhätä oli kauttaaltaan laajalti karjan ja ihmisten julma surmaaja.

Eikö nyt jo muka ole enemmin nähty harvinaisesti esiintyviä lumisateita ja pakkasia Keski-Euroopassa, Välimeren rannoilla, aina Arabian niemimaalle asti?

Sen voimallisempaa ei ole olemassa koko tässä maailmankaikkeudessa kuin Totuus!  Sen Äiti Luonto tulee vielä näissä kuvioissa opettamaan. Totuuteen valhe aina tässä maailmassa kompuroiden kompastuu. Totuus päälle kaatuen ruhjoo allensa väärän voiton harjoittajat.

Ei ole yhtään mitään syytä kadehtia ahneuteen kiinni kietoutunutta väärää menoa!                                                    

Kari Immonen

March 14, 2019 Global Cooling: The Real Climate Threat

By Vijay Jayaraj, American Thinker

https://www.americanthinker.com/articles/2019/03/global_cooling_the_real_climate_threat.html

February 6, 2019NASA extreme low sunspot counts indicate global cooling onset

By Chriss Street, American Thinker

https://www.americanthinker.com/blog/2019/02/nasa_extreme_low_sunspot_counts_indicate_global_cooling_onset.html

Study finds that carbon dioxide is not a pollutant

Alex Mills  Special to the Times Record News

Published 2:45 PM EDT May 5, 2017

https://eu.timesrecordnews.com/story/opinion/columnists/2017/05/05/study-finds-carbon-dioxide-not-pollutant/101322116/

Is CO2 Pollution? Not really, but…

Aug 20, 2017

The Heartland Institute

Julkaistu 31.8.2018

David Legates, professor of climatology in the Department of Geography at the University of Delaware, explains why carbon dioxide is not a pollutant. In his view, increasing CO2 levels are a net benefit to the Earth.

Cycles, not Carbon Dioxide, Control Climate

written by Viv Forbes June 11, 2019

It’s the sun stupid

By Dr. Jay Lehr |June 20th, 2019

The Sun, Not CO2, Determines Our Climate

written by Edmund Contoski December 29, 2016

Little Ice Age https://en.wikipedia.org/wiki/Little_Ice_Age

Pieni jääkausi https://fi.wikipedia.org/wiki/Pieni_jääkausi

Wind and solar are already costing you money

By Dr. Jay Lehr |June 26th, 2019

Growing evidence of wind farms’ horrific toll on wildlife: This time from India

By Bonner Cohen, Ph. D. |June 22nd, 2019

As Wind Farms Overwhelm The Irish Sea, Isle Of Man Seabird Populations Plummet

WRITTEN BY JASON ENDFIELD ON JUNE 24, 2019.

NEW STUDY: GERMAN WIND TURBINES KILL 1,200 TONS OF INSECTS PER YEAR

Date: 12/03/19 Michael Krueger, Science Sceptical blog

A new study finds that around 1,200 tons of insects are killed p.a. by wind turbines in Germany alone

Some reasons to be skeptical about climate alarm

By Joe Bastardi |June 10th, 2019

Global warming boosted the Roman Empire, then global cooling weakened it

By CFACT |June 6th, 2019

World’s 76 Best Tide Gauges Show ‘Negligible’ Acceleration Of Sea Level Rise

WRITTEN BY KENNETH RICHARD ON JUNE 21, 2019

The Nongovernmental International Panel on Climate Change  (NIPCC) http://climatechangereconsidered.org 

is what its name suggests: an international panel of nongovernment scientists and scholars who have come together to understand the causes and consequences of climate change. Because we are not predisposed to believe climate change is caused by human greenhouse gas emissions, we are able to look at evidence the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) ignores. Because we do not work for any governments, we are not biased toward the assumption that greater government activity is necessary.

NIPCC traces its roots to a meeting in Milan in 2003 organized by the

Science and Environmental Policy Project (SEPP), a nonprofit research and education organization based in Arlington, Virginia. SEPP, in turn, was founded in 1990 by Dr. S. Fred Singer, an atmospheric physicist, and incorporated in 1992 following Dr. Singer’s retirement from the University of Virginia. NIPCC is currently a joint project of SEPP, The Heartland Institute, and the Center for the Study of Carbon Dioxide and Global Change.

NIPCC has produced 14 reports to date: http://climatechangereconsidered.org

Nature, Not Human Activity, Rules the Climate

Climate Change Reconsidered: The 2009 Report of the Nongovernmental International Panel on Climate Change (NIPCC)

Climate Change Reconsidered: 2011 Interim Report

Climate Change Reconsidered II: Physical Science

Climate Change Reconsidered II: Biological Impacts

Scientific Critique of IPCC’s 2013 ‘Summary for Policymakers’

Commentary and Analysis on the Whitehead & Associates 2014 NSW Sea-Level Report

Why Scientists Disagree About Global Warming

Written Evidence Submitted to the Commons Select Committee of the United Kingdom Parliament

NIPCC vs. IPCC

Chinese Translation of Climate Change Reconsidered

Global Warming Surprises: Temperature data in dispute can reverse conclusions about human influence on climate

Data versus Hype: How Ten Cities Show

Sea-level Rise Is a False Crisis

Climate Change Reconsidered II: Fossil Fuels

Viheliäinen syöttötariffi laki antaa diktatorisen vallan tuulivoimalle

16.6.2019 15:37 Hannu Aro

http://hannuaro1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277398-viheliainen-syottotariffi-laki-antaa-diktatorisen-vallan-tuulivoimalle

Pelottava ympäristönsuojelulaki

24.6.2019 18:12 Hannu Aro 

http://hannuaro1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277657-pelottava-ymparistonsuojelulaki

Mission impossible ja seuraukset siitä

28.5.2019 19:59 Hannu Aro

http://hannuaro1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/276668-mission-impossible-ja-seuraukset-siita

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja

14.6.2019

”Vihapuheen” torjunta, sananvapauden rajoittaminen ja ilmastohulluus etenevät

https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/1336/vihapuheen_torjunta_sananvapauden_rajoittaminen_ja_ilmastohulluus_etenevat/12759

Suomalaisen täytyy tietää mikä on uusi maailmanjärjestys.

Selvitä itsellesi mikä, miksi ja mitä varten on uusi maailmanjärjestys, jotta tiedät missä ja mitä kohti mennään ellei ihmiskunta herää vastarintaan ja voi estää hyvin pienen häijyn eliitin suunnitelman pakkovallasta ja maailman haltuunotosta. 

Kaikki artikkelit BELTSASSAR