fbpx

Kristittyjen kansanmurha – 80 % uskontonsa vuoksi murhatuista on kristittyjä

Olen tiennyt, että myös kristittyjä tapetaan uskontonsa vuoksi. Sitä en tiennyt, miten paha tilanne on. Suomen Kuvalehti on tänään kirjoittanut sivun verran aiheesta, s. 12 numerossa 28/2019.

”Kristittyjä vainotaan osassa maailmaa niin räikeästi, että tilanne lähestyy YK:n kansainvälistä määritelmää kansanmurhasta. Länsimaissa aiheesta kirjoitetaan vähän.”

Jopa uuden määrittelyn käyttöönottoon kehotetaan. ”Kristittyjen syrjintä tulisi määritellä ’kristofobiaksi'”, kirjoittaa anglikaanipiispa Philip Mounstephenin työryhmä, joka on kirjoittanut raportin kristittyjen vainoista. Raportin mukaan 80 % uskontonsa vuoksi surmatuista on kristittyjä.

Pahimmat kristittyjen vainot tapahtuvat Pohjois-Koreassa, Afganistanissa ja Somaliassa, joissa on todennäköistä, että ’paljastunut’ kristitty surmataan. Suomalaiset toimittajat ovat onnistuneet vaikenemaan aiheen lähes kokonaan.