fbpx

Suurkiitokset ja pohdintaa jatkosta

Suuret kiitokset minua äänestäneille ja avustaneille! Olen äimistynyt saamastani tuesta nopeasti käynnistetyn kampanjan aikana. Tällä kertaa ei eduskunnan ovi auennut – tulos kahden kuukauden pikakampanjasta 575 ääntä on silti hyvä saavutus. Lähdinhän liikkeelle lähes täydestä tuntemattomuudesta, eli suuri yleisö ei minua tiennyt, eikä tuntenut. Media ei myöskään anna yhtään ylimääräistä palstatilaa Perussuomalaisille tunnetuista syistä – valtamedian toimittajat ovat lähes kaikki vihervasemmistolaisia. Eilisissä vaalivalvojaisissa sain kuulla sellaisenkin ajatuksen, että vihervasemmiston äänisaalis olisi vain puolet ilman valtamedian toimittajien tukea. Tämä pitänee paikkansa. Eniten korjaamista kaipaa YLE:n asema, jossa verovaroilla suolletaan propagandaa täysin estotta.

Puolue saavutti hienon tuloksen, vaikka toivoin itse siitäkin enemmän. Nyt on täysin hallitusneuvotteluista kiinni, mihin Suomen suunta kääntyy, vai kääntyykö.

Jatkan tärkeinä pitämistäni asioista metelöimistä. Ilmasto muuttuu edelleen luontaisesti, sananvapaus on vaarassa ja eläkejärjestelmä kaipaa täysremonttia. Kerron lähipäivinä jatkosuunnitelmistani, Plan B on työn alla. Pysy kuulolla.