fbpx

Myös YLE valehtelee paniikissa Perussuomalaisten nousevan kannatuksen vuoksi

Kirjoitin eilen kommentaarin Helsingin Sanomien kolumniin, jossa leviteltiin kommunisti Yrjo Raution suulla estottomasti valheita ja heiluteltiin leimakirvestä niin, että siitä olisi seurauksena Neuvostoliiton kokoinen aukkohakkuu. Tänään sitten YLE jatkaa täsmälleen samalla linjalla kertomalla silkkoja valheita Perussuomalaisista. Kyseessä ei ole millään tavalla poikkeus, vaan HS:n ja YLE punavihreiden toimittajien valittu linja. Jos jokaiseen tällaiseen ’uutiseen’ alkaisi kommentoimaan, niin pitäisi kirjoittaa pitkä kommentaari joka päivä.

Kommentoin alla YLE:n ’uutista’, lainaukset kursiivilla.

Perussuomalaiset ja vihreät nousussa

Eduskuntavaalien jälkeen perussuomalaisten ja vihreiden suosio on ollut vahvassa nousussa.

Perussuomalaiset on tällä hetkellä ylivoimaisesti suosituin puolue ja vihreiden kannatus hipoo jo pääministeripuolue, SDP:n, kutistuvia lukemia.

Yllä oleva teksti aiheuttaa lähinnä hymyilyä. Kun lukuja katsoo alla olevan YLE:n hienon vertailutyökalun kautta, niin en tuosta Vihreiden nousua havaitse, varsinkaan vahvaa sellaista. Ehkä siihen tarvitaan punavihreät lasit? PS:n nousu on sen sijaan kenen tahansa havaittavissa. Vihreiden kannatus todella hipoo jo SDP:n lukemia, jotka laskevat kuin lehmän häntä… anteeksi, tuli kepulainen vertaus. Tarkoitukseni oli sanoa, että SDP:n kannatus laskee kuin keskimääräisen sosiaalidemokraatin elinajanodote. SDP-kannattajiahan löytyy lähinnä vanhainkodeista ja hautausmaalta.

Mitä enem­män ää­ri­lai­dat syn­nyt­tä­vät mie­li­ku­vaa, et­tä yh­teis­kun­nan suun­ta on va­lit­ta­va ra­jat kiin­ni -ajat­te­lun ja toi­saal­ta kanna­bik­sen va­paut­ta­mi­sen vä­lil­lä, sitä enem­män si­jaa myös meil­le al­kaa löy­tyä, Pirkkalainen valoi uskoa keskustan tulevaisuuteen.

YLE toistaa uskollisesti Keskustan puoluesihteeri Riikka Pirkkalaisen valhetta, että PS haluaisi laittaa rajat kiinni. Sehän ei pidä paikkaansa. Jotain rajaa sen sijaan olisi hyvä olla toisin kuin nyt. Perussuomalaisia yritetään määritellä äärilaidaksi, mikä on todella kulunut taktiikka. PS on pysynyt keskellä kun muut ovat siirtyneet vasemmalle. On ainakin erikoinen tapa päätyä laitaan!

Keskustan entinen puheenjohtaja Juha Sipilä puhui paljon tolkun ihmisten puolueesta. Pääministerinä hän jäi kotikentälläänkin, Oulun vaalipiirissä, perussuomalaisten maahanmuuttovastaisen populismin jalkoihin.

Yllä olevassa kappaleessa toistetaan valtamedian jatkuvasti toitottamaa valhetta, että PS olisi kaikkea maahanmuuttoa vastaan. PS ei ole kaikkea maahanmuuttoa vastaan. Haittamaahanmuuttoa vastaan sen sijaan ollaan. Suomi ei voi olla koko maailman sosiaalitoimisto. Onneksi tilanne ei ole sentään vielä niin paha kuin Ruotsissa, joka maksaa sosiaaliavustusta jopa toisen maan puolustusministerille.

Yo. ’uutisen’ luettuaan jää taas miettimään, että miksi veronmaksajat rahoittavat vuosittain 520 miljoonalla eurolla punavihreää propagandakonetta.